Ο ερχομός της μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Saturn αποτελεί πλέον γεγονός. Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας, το μεγαλύτερο του είδους του στην Ελλάδα, ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί το κοινό στις 18 Σεπτεμβρίου, στις 9 το πρωί, στην Καλλιθέα, Λεωφόρος Συγγρού 340.

 

Με μοντέρνα αισθητική, χώρους συνολικής έκτασης 9.200 τ.μ., και περισσότερα από 80.000 επώνυμα προϊόντα, το κατάστημα της Saturn έρχεται να διευρύνει τις επιλογές του καταναλωτικού κοινού. Συνδυάζοντας τη μοναδική ποικιλία των προσφερόμενων ειδών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία αγοράς για τον επισκέπτη.

 

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της Saturn, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εσωτερική διαρρύθμιση του καταστήματος όπου τα προϊόντα εκτίθενται τμηματικά ανά εταιρία προμηθευτή, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις εφαρμόζεται η πρακτική των «shops in shop». Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του καταστήματος Saturn συνιστούν υπηρεσίες όπως η εγγύηση χαμηλής τιμής, η παράδοση, εγκατάσταση και επίδειξη λειτουργιών ηλεκτρονικού εξοπλισμού, η προώθηση προς ανακύκλωση παλαιών συσκευών, το εργαστήριο για επεξεργασία φωτογραφίας, η τεχνική υποστήριξη για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, η εγκατάσταση ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, καθώς και οι πλήρεις τραπεζικές υπηρεσίες.

 

Παράλληλα, η ευρύτατη συλλογή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, τα οποία παρουσιάζονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπως High End Studio και projector Studio που καλύπτουν όλο το φάσμα των απαιτήσεων σε ήχο και εικόνα, αλλά και το σύγχρονο studio κλιματισμού, ενισχύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας.

 

Με την αφορμή της επικείμενης έναρξης λειτουργίας του πρώτου καταστήματος Saturn στην Ελλάδα, ο Patric Vogel, Country Manager και CEO της Media Saturn Administration Ελλάδος σημείωσε: «Με την είσοδο της αλυσίδας Saturn και τη δημιουργία του μεγαλύτερου καταστήματος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα, επιθυμούμε να προσφέρουμε στους έλληνες καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίσουν ένα μοναδικό περιβάλλον για τις αγορές τους, στοχεύοντας στη διαμόρφωση μιας σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους. Λαμβάνοντας υπόψη την καινοτόμο, για την ελληνική αγορά, προσέγγιση παρουσίασης των προϊόντων, τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και τους ανθρώπους μας, πιστεύουμε ότι το νέο κατάστημα θα κερδίσει γρήγορα την προτίμηση των καταναλωτών».

 

Στο κατάστημα θα απασχολείται προσωπικό άνω των 150 ατόμων. Η Saturn έχοντας την αντίληψη ότι οι άνθρωποί της αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχημένη πορεία των καταστημάτων της, επενδύει σε αυτούς, ενθαρρύνοντας την ανάληψη προσωπικής πρωτοβουλίας και προσφέροντας ευκαιρίες που επιτρέπουν την εξέλιξη του κάθε ατόμου ξεχωριστά. Στο πλαίσιο αυτό ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εκπαίδευσή του προσωπικού, προκειμένου να διασφαλίζεται η παροχή σωστής και πλήρους πληροφόρησης στον επισκέπτη αναφορικά με τα διαθέσιμα προϊόντα.

 

Με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος στην ελληνική αγορά, η Saturn συμπληρώνει τον αριθμό των 10 κρατών στα οποία δραστηριοποιείται διατηρώντας περισσότερα από 200 καταστήματα.

 

Source.png Πηγή: Καθημερινή

Picture.png Εικόνα: Κατάστημα