Ο τομέας της τεχνολογίας έχει εξελιχθεί τόσο ώστε μέχρι και η Pizza Hut να μαντεύει τις προτιμήσεις σας. Επομένως δεν χρειάζεται να να μιλήσετε δυνατά, αφού το εστιατόριο γνωρίζει τα συστατικά που προτιμάτε, από τον τρόπο που τα κοιτάζετε στον κατάλογο.

Η Pizza Hut εργάστηκε τους τελευταίους έξι μήνες με την εταιρεία Tobii Technology για την δημιουργία αυτού του συστήματος, το οποίο η αμερικάνικη αλυσίδα εστίασης ονομάζει Subconscious Menu. Το σύστημα γνωρίζει όπως αναφέραμε τα συστατικά που προτιμάτε στην πίτσα σας, από τον τρόπο που κοιτάζετε στο "tablet" ενώ οι δύο εταιρείες ισχυρίζονται πως είναι 98% ακριβές.

Η δυνατότητα αυτή δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα εστιατόρια της αλυσίδας, μιας και βρίσκεται υπό ανάπτυξη, αλλά μοιάζει πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα εκτελείται μια παραγγελία πίτσας στο μέλλον.

 

Το νέο μενού αποτελείται από κάθετες στήλες και εικονίδια που δείχνουν τα 20 περισσότερα συνηθισμένα υλικά μίας πίτσας και σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα το νέο Υποσυνείδητο Μενού θα μπορεί να σας προτείνει τον αγαπημένο σας συνδυασμό από περίπου 5.000 συνδυασμούς.

 

Η Pizza Hut σκοπεύει να εξοπλίσει όλα τα εστιατόρια της με το νέο αυτό σύστημα αλλά δεν έχει δοθεί σχετικό χρονοδιάγραμμα. Τέλος, όπως σε κάθε ηλεκτρονική παραγγελία φαγητού, υπάρχει η επιλογή να δείτε και να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας.

 

Για το πως ακριβώς δουλεύει η τεχνολογία της Tobii, πριν τρία χρόνια είχαμε μια πρώτη επαφή μαζί της κατά τη διάρκεια της έκθεσης CeBIT 2011 όπου και δε χάσαμε ευκαιρία να χειριστούμε ένα φορητό υπολογιστή με τα μάτια μας.

 

 

Link.png Site: DigitalTrends