Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT), μόλις εγκαινίασε μια νέα ιστοσελίδα η οποία θα βοηθήσει αρκετά όσους ενδιαφέρονται να έχουν μια πρώτη ένδειξη σχετικά με τη ταχύτητα της ευρυζωνικής τους σύνδεσης σε όποιο μέρος βρίσκονται.

 

Μέσω του Γεωγραφικού συστήματος Ευρυζωνικότητας, ο χρήστης μπορεί να εισάγει τη διεύθυνση που μένει και στη συνέχεια θα ενημερωθεί για την ακριβή απόσταση που βρίσκεται το τηλεπικοινωνιακό του κέντρο. Επιλέγοντας το χάρτη ταχυτήτων, γίνεται ένα πρώτος υπολογισμός της μέγιστης ταχύτητας ADSL που μπορείτε να έχετε στη περιοχή σας. Επιπλέον η ιστοσελίδα μπορεί να εμφανίσει και τη μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να φτάσει μια ευρυζωνική σύνδεση για IP-TV.

 

Μια ακόμη χρήσιμη δυνατότητα είναι η αναζήτηση ελεύθερων ή επι πληρωμή WiFi Hotspots που βρίσκονται κοντά στη διεύθυνση που θα εισάγετε.

 

Όπως γίνεται σαφές, το γεωγραφικό σύστημα ευρυζωνικότητας δείχνει μια ένδειξη της ταχύτητας σύνδεσης υπό κανονικές συνθήκες, αφού όπως είναι γνωστό, οι ταχύτητες είναι συνήθως μικρότερες των ιδανικών.

Link.png Site: Γεωγραφικό Σύστημα Ευρυζωνικότητας

Link.png Site: ΕΕΤΤ