Για μια ακόμη χρονιά βρισκόμαστε στο Βερολίνο για να καλύψουμε τα τεκταινόμενα της έκθεσης IFA 2012, της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρoνικών ειδών στην Ευρώπη. Και φέτος περιμένουμε να δούμε αρκετά ενδιαφέροντα gadgets από διάφορες κατηγορίες όπως smartphones, laptops, tablets, τηλεοράσεις και πολλά άλλα.

Η αρχή γίνεται σήμερα με 2 παρουσιάσεις από τη Samsung και τη Sony με την πρώτη να έχει δώσει ήδη κάποια στοιχεία για τα μεγάλα όπλα της εταιρείας από τα οποία ξεχωρίζει το Galaxy Note 2 το οποίο αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχία του προκατόχου του. Και οι δύο εταιρείες αναμένεται να παρουσιάσουν νέα tablets με τη Samsung να υπόσχεται "κάτι έξυπνο" το οποίο θα στηρίζεται στα Windows 8.

 

Και οι δύο παρουσιάσεις θα μεταδοθούν σε ζωντανή μετάδοση από τα παρακάτω links, με την παρουσίαση της Sony να ξεκινά πρώτη στις 17:00 ώρα Ελλάδος και να ακολουθεί της Samsung στις 20:00.

 

Τα Windows 8 αν και θα κυκλοφορήσουν στο τέλος Οκτωβρίου, αναμένεται να έχουν την τιμητική τους με τους κατασκευαστές να παρουσιάζουν τα πρώτα συστήματα τα οποία θα διαθέτουν οθόνες αφής για τις οποίες το νέο περιβάλλον των Windows 8 είναι βελτιστοποιημένο.

 

Από smartphones αναμένεται να δούμε το νέο μεγαθήριο από την LG με μια νέα τεχνολογία οθόνης, το Desire X της HTC, τον αντικαταστάτη του Xperia S και άλλα μοντέλα από τη Sony, νέα χρώματα για το Galaxy S III και πολλά άλλα.

 

Ένα νέο πεδίο μάχης των κολοσσών του χώρου, αναμένεται να είναι οι τηλεοράσεις UHDTV (Ultra High Definition) οι οποίες αφήνουν αρκετά πίσω τις Full HD αναλύσεις και δείχνουν το μέλλον.

 

ccs-39041-0-51422600-1346209160_thumb.jpeg

 

Μια μεγαλύτερη γεύση από διαφόρων ειδών gadgets θα πάρουμε από τις 31 Αυγούστου όταν και η έκθεση IFA ανοίγει επίσημα τις πύλες της φιλοξενώντας εκατοντάδες κατασκευαστές και χιλιάδες προιόντα.

 

Μείνετε συντονισμένοι τις επόμενες ημέρες για όλες τις ειδήσεις που θα προκύψουν, συνοδευόμενες από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και φυσικά βίντεο μέσα από την ειδική σελίδα που είναι αφιεριωμένη από την έκθεση.

 

Το φετινό αφιέρωμα μας στην IFA 2012 είναι μια ευγενική χορηγία του διαδικτυακού καταστήματος Electroworld.gr

 

Link.png Site: insomnia.gr @ IFA 2012

Link.png Site: Sony IFA 2012 - Ζωντανή Παρουσίαση (29.8/17:00) | Samsung IFA 2012 - Ζωντανή Παρουσίαση (29.8/20:00)