Η Sony εμπλουτίζει διαρκώς τη γκάμα των φορητών συσκευών της με νέα μοντέλα, σε μία προσπάθεια να καλύψει περισσότερες ανάγκες και απαιτήσεις, και βεβαίως διαφορετικά επίπεδα τιμής.

Το Xperia T2 Ultra είναι μία συσκευή, που από άποψη διαστάσεων βρίσκεται ανάμεσα στα Xperia Z2 και βεβαίως στο Xperia Z Ultra, τις ναυαρχίδες της Ιαπωνικής εταιρείας, που έχουν οθόνες 5.2” και 6.44” αντίστοιχα.

 

Η εισαγωγή της εταιρείας στην αγορά των phablets, έγινε με το Xperia Z Ultra και με ένα δυνατό “κρότο” από άποψη σχεδίασης, αισθητικής και επιδόσεων. Αν και το Xperia Z Ultra είναι μία πραγματικά εκπληκτική συσκευή –μόνο να δείτε το πάχος της, αρκεί- η επιτυχία του οριοθετήθηκε από τρεις παράγοντες σε πρώτη φάση, από το υψηλό κόστος, από τις πολύ μεγάλες διαστάσεις (παραήταν μεγάλο) και από την κάμερα, η οποία διέθετε ανάλυση 8.0 Megapixels και δεν συνοδευόταν από flash.

 

Το Xperia T2 Ultra τα καταφέρνει καλά σε αυτούς τους τομείς, ωστόσο από άποψη επιδόσεων, ανήκει στη μεσαία κατηγορία (σε αντίθεση με το Z Ultra που παραμένει ναυαρχίδα), δεν διαθέτει τόσο υψηλή ποιότητα κατασκευής και δεν είναι αδιάβροχο. Όπως κάθε συσκευή της Sony όμως, έχει... χαρακτήρα και η αισθητική του βασίζεται στο Sony Xperia Z, το πρώτο smartphone που έβαλε την Ιαπωνική εταιρεία σε τροχιά πρωταθλητισμού.

 

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Sony Xperia T2 Ultra