Το 2013 μπορεί να χαρακτηριστεί ως το έτος... των tablets όσο αφορά στην αγορά ηλεκτρονικών συσκευών στην χώρα μας, και αποτέλεσε κινητήριο δύναμη για τις περισσότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα. Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας Gfk Hellas, ενώ το 2012 είχαν πουληθεί περίπου 120 χιλιάδες συσκευές του είδους, την χρονιά που μας πέρασε οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις 400 χιλιάδες.

H Oktabit παρουσίασε στην χώρα μας το νέο Vero Tab G8i, ένα οικονομικό tablet στην κατηγορία των 8 ιντσών, που αποκτάει ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα έναντι των 7ιντσων μοντέλων, με λειτουργικό σύστημα Android που βασίζεται στην πλατφόρμα της Intel.

 

Η Ελληνική εταιρεία τελευταία έχει παρουσιάσει αρκετές συσκευές του είδους, και τελευταία, επειδή πιθανότατα κάνει πιο ώριμες επιλογές και δίνει αρκετά μεγάλη βάση στην υποστήριξη, γνωρίζει σημαντική επιτυχία. Το κοινό στοιχείο των tablets της Oktabit είναι ο πολύ καλός λόγος απόδοσης/τιμή. Για να δούμε αν και το Vero Tab G8i επαληθεύει τον... κανόνα.

 

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/tablets/vero-g8i-r241[/url]']Αναλυτική Παρουσίαση Vero G8i