Στην αγορά των smartphones υπάρχουν τρεις κύριες κατηγορίες: low-end, με τιμές κάτω των 200 Ευρώ αλλά με περιορισμένες δυνατότητες, mid-range, με τιμές έως και 400 Ευρώ και ικανοποιητικές επιδόσεις και χαρακτηριστικά και high-end συσκευές, με τιμές άνω των 400 Ευρώ, κορυφαία specs και γρήγορες επιδόσεις.

Όμως, τι γίνεται όταν μία low-budget συσκευή προσφέρει χαρακτηριστικά αρκετά ανώτερα από την τιμή της; Τότε μιλάμε για πραγματικό value for money, με την Κινέζικη εταιρεία ZTE να μας δίνει το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα.

 

Ο λόγος για το ZTE Blade V, το οποίο εισέρχεται στην κατηγορία των συσκευών κάτω των 200 Ευρώ, διαθέτοντας τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1GB μνήμης RAM και 5MP κάμερα με φλας και με τη τιμή αυτού να έχει οριστεί στα 159 Ευρώ. Όμως, όπως όλοι θα περίμεναν, για να έρθει με τόσο χαμηλό κόστος υπάρχουν και αρκετές θυσίες, ενώ κάποιες επιδόσεις είναι πραγματικά μόνο στα χαρτιά. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι μας παρέχει η εν λόγω πρόταση.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/zte-blade-v-r216[/url]']Αναλυτική παρουσίαση του ZTE Blade V