Η ολική επικράτηση των smartphones στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας πλησιάζει με ρυθμό όλο και πιο γρήγορο. Την κούρσα την οδηγούν πρώτα το Android και το iPhone που το καθένα έχει το δικό του κομμάτι επιτυχίας.

Η πλατφόρμα της Google μπόρεσε να κάνει ότι δεν ήθελε (η δε μπορούσε) να κάνει η Apple, και ως opensource πλατφόρμα να έχει παρουσία σε εκατοντάδες συσκευές οι οποίες θα κάλυπταν όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Φυσικά μια από αυτές τις ανάγκες είναι η τιμή της συσκευής να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτή με μικρή επίπτωση στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

 

Την ZTE την ξέρουμε αρκετά καλά στην Ελλάδα αφού αν και θεωρείται από τους μεγαλύτερους παρόχους στην παγκόσμια αγορά τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, το ελληνικό κοινό τη γνώρισε με το Blade, ένα smartphone που σάρωσε την αγορά εξαιτίας της απίστευτης τιμής των €159 σε συνδυασμό με τα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

 

Η κινεζική εταιρεία συνεχίζει να επενδύει σημαντικά στην παρουσίαση νέων smartphones που στηρίζονται κυρίως στο Android έχοντας δηλώσει παράλληλα και την πρόθεση της να κατασκευάσει πιο ποιοτικές συσκευές. Ένα από τα πρώτα μοντέλα της "νέας εποχής" της ZTE είναι το Grand X IN το οποίο έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Intel. Αν αναρωτιέστε τι δουλειά έχει η Intel σε android smartphone, συνεχίστε την ανάγνωση της παρουσίασης μας.

 

 

Link.png Site: Παρουσίαση του ZTE Grand X IN