Με τη γκάμα των tablets που φθάνουν στην Ελληνική αγορά να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, είναι, αν μη τι άλλο, θεμιτό να βλέπουμε αξιόλογες προτάσεις σε συνδυασμό με ελκυστικές τιμές, όπως τη σειρά Nexus.

Από την άλλη, στην κατηγορία των συσκευών στο εύρος τιμής των €100, τα μοντέλα που βλέπουμε υστερούν, είτε σε επεξεργαστική ισχύ με τα Κινέζικα no-brand να κάνουν πάταγο με σοβαρά προβλήματα να προκύπτουν στο θέμα της εγγύησης, κάτι που οφείλεται συνήθως στην ποιότητα κατασκυεής.

 

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση που έφτασε εδώ και περίπου ένα μήνα στα ελληνικά καταστήματα είναι το S8Q της ZTE, το οποίο εκ πρώτης όψεως αλλά και σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του φαίνεται μία αξιόλογη αγορά, με το κερασάκι στη τούρτα να είναι η άκρως δελεαστική τιμή των 129 Ευρώ.

 

Με μεγάλη οθόνη 7.85 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή, ραδιοφωνικό δέκτη αλλά και δύο κάμερες (στοιχείο σπάνιο στην προαναφερθείσα τιμή), μπορεί η WiFi-Only πρόταση της ZTE να κερδίσει το ενδιαφέρον μας, ή μήπως όλα αυτά είναι όντως πολύ καλά για να ισχύουν; Πάμε να δούμε μαζί τι προσφέρει το S8Q.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/tablets/zte-s8q-r229[/url]']Αναλυτική Παρουσίαση ZTE S8Q