Με όσα συμβαίνουν στον κόσμο τα τελευταία χρόνια, είναι δύσκολο για πολλούς να διατηρήσουν το σπίτι ζεστό χωρίς να πληρώσουν υπέρογκα ποσά στον πάροχο ή σε καύσιμες ύλες.

Εδώ έρχεται το Aeno Premium Eco LED Smart Heater, μια πρόταση που υπόσχεται καλή θέρμανση με προσιτό κόστος λειτουργίας, αλλά και σχεδιασμό ιδανικό για κάθε χώρο. Δοκιμάσαμε από πρώτο χέρι την συσκευή και παρακάτω αποτυπώνουμε την εμπειρία μας.

Με μια ματιά, το Aeno Smart LED Heater (για συντομία) αφήνει την εντύπωση του κομψού, ακολουθώντας την πορεία του προκατόχου του ο οποίος έχει κερδίσει μάλιστα δύο βραβεία red Dot Awards 2023. Με πάχος μόλις 11mm, το γυάλινο πάνελ δεν θυμίζει συσκευή θέρμανσης αλλά διακοσμητικό. Σε πλάτος φτάνει περίπου το ένα μέτρο και σε ύψος τα 36.5 εκατοστά, οπότε κάλλιστα μπορεί να τοποθετηθεί στο πάτωμα κατά μήκος ενός τοίχου χρησιμοποιώντας τα πόδια που περιλαμβάνονται. Τα ποδαράκια έχουν αρκετό μήκος μπρος και πίσω από το πάνελ, που κεντράρεται σε αυτά, οπότε είναι σταθερό και δεν γέρνει μπρος ή πίσω. Επιπλέον, είναι εντελώς επίπεδα οπότε δύσκολα θα σκοντάψει κανείς ή ρίξει τη συσκευή περνώντας από κοντά της, ενώ μπορούν να μπουν και κάτω από έπιπλα εύκολα.

image.jpeg

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται βάσεις στήριξης για επιτοίχια τοποθέτηση, κάτι που δεν δοκιμάσαμε καθώς η συσκευή έπρεπε να επιστραφεί. Μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα στον τοίχο δίχως να επηρεαστεί η λειτουργία της. Το σώμα της συσκευής είναι κατασκευασμένο από γυαλί, με μια ενδιάμεση «φέτα» από μέταλλο, στην οποία περιλαμβάνεται όλος ο τεχνικός σκελετός της συσκευής.

Οι γυάλινες επιφάνειες είναι γυαλιστερές και καθαρές από άποψης λογοτύπων -μόνο ένα μικρό σήμα της εταιρείας υπάρχει στη μια γωνία- οπότε ακόμη κι αν τοποθετηθεί σε τοίχο, θα ταιριάξει με οποιαδήποτε διακόσμηση αφού «εξαφανίζεται» και εναρμονίζεται με τον χώρο. Διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα γυαλιού και στα χέρια μας ήρθε το λευκό. Τα πόδια είναι κατασκευασμένα από επεξεργασμένο αλουμίνιο, όπως και οι βραχίονες τοποθέτησεις σε τοίχο, δίνοντάς μας την εντύπωση μιας καλής κατασκευής για όσο διάστημα τα χρησιμοποιήσαμε.

Διαβάστε ολόκληρο το review