Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποιο προϊόν της Arctic στον πάγκο δοκιμών του Insomnia.gr και πάλι σήμερα έχουμε τη χαρά να έχουμε μια ψύκτρα της εταιρείας στα χέρια μας για δοκιμή.

Σήμερα λοιπόν, η σκυτάλη περνάει στην Αrctic Freezer i32, ένα εντελώς νέο μοντέλο της εταιρείας το οποίο υπόσχεται καλές επιδόσεις με προσιτό κόστος και αθόρυβη λειτουργία. Ταυτόχρονα όμως έρχεται με ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο είναι η ημιπαθητική λειτουργία της για την οποία θα μιλήσουμε εκτενέστερα παρακάτω.

 

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη παρουσίαση με το γνωστό έως σήμερα σύστημα δοκιμών είναι η τελευταία στην οποία το χρησιμοποιούμε. Πλέον το σύστημα αυτό "παίρνει σύνταξη" και στη θέση του θα έρθει ένα άλλο με περίπου τριπλάσια κατανάλωση TDP (125W) και πλήρως αναπροσαρμοσμένη μεθοδολογία μετρήσεων για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια και ασφαλέστερη εξαγωγή συμπερασμάτων.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/cooling/arctic-freezer-i32-review-r708[/url]']Arctic Freezer i32 Review