Οι διαθέσιμες επιλογές σε tablet με κόστος χαμηλότερο των €200 είναι αρκετές τουλάχιστον στη χώρα μας. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο μιας και τα στοιχεία της GFK δείχνουν καθαρά την τάση των Ελλήνων χρηστών να προτιμούν tablet αλλά και smartphone κάτω από το συγκεκριμένο όριο τιμής, σε ένα ποσοστό που τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2014 έφτανε το 70%.

Σε αυτή την κατηγορία τιμής υπάρχουν πληθώρα επιλογών από διάφορες εταιρείες οι οποίες στην πλειονότητα τους πάντως δεν είναι «επώνυμες», χωρίς αυτό όμως να επηρεάζει όπως φαίνεται τη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου.

 

Μία από τις εταιρείες οι οποίες από νωρίς ξεχώρισαν στην κατασκευή tablet είναι η Asus, η Ταϊβανέζικη εταιρεία η οποία έχοντας συναντήσει μεγάλη επιτυχία με τα netbooks, έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη συγκεκριμένη κατηγορία υπολογιστών. Αν και στην αρχή η Asus μας είχε συνηθίσει σε κυκλοφορίες tablet με μεγάλη οθόνη, τον τελευταίο χρόνο έχει προχωρήσει στην παρουσίαση αρκετών μοντέλων με οθόνη 7 και 8 ιντσών, τα οποία συνοδεύονται από πολύ καλή τιμή, τεχνικά χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής. Σε αυτά ξεχωρίζουμε τις δύο γενιές των Nexus 7 tablets τις οποίες και έχουμε παρουσιάσει και οι οποίες μας άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

 

Ένα από αυτά είναι και το Memo Pad 7 το οποίο και δοκιμάσαμε αναλυτικά ώστε να σας παρουσιάσουμε παρακάτω τα συμπεράσματά μας.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Asus Memo Pad 7