Για το 2024, η ASUS ξεκινάει τις αναβαθμίσεις σειρών από νωρίς με το ASUS ZenBook Duo UX8406 (δείτε αναλυτικά τη διαθεσιμότητα/τιμή του) να έχει την τιμητική του, το οποίο το είδαμε τον περασμένο μήνα στη CES 2024, και ήταν από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις της έκθεσης.

Το υβριδικό laptop με δύο οθόνες αλλάζει τόσο εξωτερικά όσο κι εσωτερικά, υλοποιώντας ιδέες από διαφορετικές σειρές laptop της εταιρείας και συγκεκριμένα, παίρνοντας έμπνευση από το ASUS ZenBook Fold για τον σχεδιασμό.

Μαζί με πιο προσιτή τιμή και ένα συνολικό φρεσκάρισμα, πόσο δελεαστική είναι η φετινή πρόταση της ASUS; Έχοντας χρησιμοποιήσει το νέο laptop για ένα διάστημα, παραθέτουμε τη γνώμη μας.

image.png.f7f15ff60bbfd1ecb7f03746e101f087.png

Όσο είναι κλειστό και διπλωμένο, το ASUS ZenBook Duo φαινομενικά είναι ένα απλό laptop και μάλιστα, δεν διαφοροποιείται από τον προκάτοχό του – κάτι που δεν ισχύει, όπως θα δούμε παρακάτω. Μένοντας στα αμιγώς εξωτερικά, έχουμε μεταλλικό κέλυφος μαύρου χρώματος με χαραγμένες γραμμές σε ακανόνιστα σημεία. Στο κάτω μισό του laptop θα βρούμε δύο θύρες Thunderbolt 4 USB-C και μία USB 3.2 Gen 1 Type-A στα αριστερά ενώ δεξιά βρίσκονται μία HDMI 2.1 και ένα βύσμα ακουστικών/μικροφώνου. Η μία θύρα USB-C χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της συσκευής, οπότε συχνά θα είναι κατειλημμένη, αφήνοντας μόνο δύο θύρες USB για περιφερειακά.

Διαβάστε ολόκληρο το review