Τους τελευταίους μήνες, η εταιρεία be quiet! ανανεώνει σταδιακά και ουσιαστικά την προϊοντική της γκάμα, ανακοινώνοντας νέες λύσεις ή ανασχεδιασμένες εκδόσεις ήδη επιτυχημένων εμπορικά προϊόντων.

Ανάμεσα στα νέα προϊόντα που παρουσίασε η γνωστή Γερμανική εταιρεία βρίσκεται και το Dark Base 701, ένα κουτί που απευθύνεται σε παίκτες και απαιτητικούς χρήστες, οι οποίοι επιθυμούν να «στήσουν» ένα σύστημα υψηλών προδιαγραφών για παιχνίδι ή εργασία με απαιτητικές εφαρμογές δημιουργίας περιεχομένου.

Όπως είναι φανερό και από την ονομασία του, το συγκεκριμένο κουτί, που αποτελεί το βασικό θέμα του παρόντος άρθρου, ανήκει στη σειρά «Dark Base», την κορυφαία σειρά κουτιών της γνωστής κατασκευάστριας. Η σειρά Dark Base που διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την απαράμιλλη ευελιξία και τα κορυφαία χαρακτηριστικά ψύξης και μείωσης θορύβου βρίσκεται πάνω από τη σειρά Silent Base, τη σειρά Shadow Base και την οικονομικότερη σειρά Pure Base.

Το Dark Base 701 ακολουθεί τη γνωστή «επαγγελματική» σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας που συνδυάζει λιτές γραμμές με απέριττα, μίνιμαλ στοιχεία. Καθώς ωστόσο προορίζεται και για παίκτες, στην πρόσοψη υπάρχουν δύο σχετικά διακριτικές κάθετες ράβδοι φωτισμού τεχνολογίας LED RGB που «τρέχουν» κατά μήκος των δύο εμπρόσθιων πυλώνων.   

Για ακόμη μία φορά η be quiet! παρουσίασε ένα προϊόν μέσω του οποίου αποδεικνύει την προσοχή και την έμφαση που δίνει στην ποιότητα κατασκευής και στην λεπτομέρεια με εξαιρετικής ποιότητας πλαστικά τμήματα και αψεγάδιαστο φινίρισμα που βρίσκεται στην κορυφή της «τροφικής αλυσίδας».  

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 2