Πριν κάποια χρόνια, η αγορά ενός tablet ήταν εξίσου σημαντική και απαραίτητη ανάγκη, όσο και η αγορά ενός κινητού τηλεφώνου.

Μεγάλες εταιρείες είχαν μία μεγάλη γκάμα παραγωγής tablet η οποία όμως δεν απέφερε το ίδιο εύρος κέρδους που είχαν οι φορητοί υπολογιστές (lap-top) και έτσι με την πάροδο του χρόνου η παραγωγή tablet των μεγάλων εταιρειών εξαλείφθηκε, ενώ οι ομάδες σχεδιαστών αφιερώθηκαν στην παραγωγή gaming lap top και κινητών τηλεφώνων μεγάλης αποδοτικότητας και ως επακόλουθο αυξημένης τιμής. 

Η σύσταση πολλών εταιρειών στην Κίνα όμως, περιπλέκει τα στρατηγικά σχέδια των εταιριών, αφού οι Κινεζικές εταιρείες καραδοκούν να καλύψουν τα κενά που δημιουργούνται με πολύ οικονομικότερα αντίγραφα προϊόντων. Επιπλέον, μία ιδέα ποτέ δεν πάει χαμένη και έτσι το κενό που δημιούργησαν οι εταιρείες με την παύση παραγωγής των tablet, καλύπτεται από κινεζικές εταιρείες που καραδοκούν να αρπάξουν οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστεί.

Η Chuwi ιδρύθηκε το 2004 στην Shenzhen της Κίνας, κατασκευάζοντας αρχικά MP3 και MP4 players.Η ανάπτυξή της σαν εταιρεία ήταν τόση, που το 2010 ενώθηκε με την Huawei και ταυτόχρονα έγινε στρατηγικός συνεργάτης της Google. Το αντικείμενο που θα μας απασχολήσει σε αυτό το άρθρο, είναι ένα λιτό εμφανισιακά tablet, με ελκυστικά χαρακτηριστικά και δελεαστική τιμή, αφού στοιχίζει από $123 - 195$ αναλόγως από που θα το παραγγείλετε. Το HiPad LTE, το παραλαμβάνετε αν θέλετε με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και θήκη, τα οποία μετατρέπουν το tablet σε mini lap top το οποίο θα σας βοηθήσει σε καθημερινές εργασίες, συγγραφή κειμένων, παρακολούθηση ταινιών καθώς και gaming.  

 

Επιπλέον, μπορείτε να εισάγετε δύο κάρτες  sim, ανάγοντάς το έτσι και σε κινητό τηλέφωνο. Το αν θα αποτελέσει μοναδική και ιδανική επιλογή για εσάς, εξαρτάται από τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας.

Διαβάστε ολόκληρο το review