Ακόμα ένα κουτί υπολογιστή έχουμε στα χέρια μας για δοκιμή, προερχόμενο και αυτή τη φορά από την πασίγνωστη στο χώρο Cooler Master η οποία τελευταία μας έχει στείλει αρκετά δείγματα για κάθε γούστο, απαίτηση και πορτοφόλι.

Αυτή τη φορά πρόκειται για το Ν600, το οποίο αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Ν, τα μοντέλα της οποίας προσφέρουν καλή ποιότητα σε ελκυστική τιμή και χαρακτηριστικά που στοχεύουν στην κυρίως μάζα του αγοραστικού κοινού.

 

Το Ν600 είναι ένα πύργος υπολογιστή μεσαίου μεγέθους (midi tower), με το οποίο η Cooler Master επιδιώκει να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες απαιτήσεις σε μια αρκετά ελκυστική τιμή χωρίς να γίνονται πουθενά ιδιαίτερες θυσίες ή εκπτώσεις. Ο τομέας που μπορούμε να πούμε ότι το N600 υπερέχει, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι οι επιλογές που προσφέρει ως προς την τοποθέτηση ανεμιστήρων ή συστήματος υδρόψυξης.

 

Προκειμένου η Cooler Master να κάνει το Ν600 πιο ευέλικτο ως προς τα γούστα και απαιτήσεις των πιθανών αγοραστών ή να κάνει πιο ελκυστική την τιμή του σε αυτούς που δεν τους ενδιαφέρουν κάποια έξτρα χαρακτηριστικά, το προσφέρει σε τέσσερις διαφορετικές διαμορφώσεις. Στην παρουσίαση που ακολουθεί θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια εικόνα για τα χαρακτηριστικά και δυνατότητες αυτής της αρκετά αξιόλογης πρότασης για τη στέγαση του υπολογιστή σας.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Cooler Master N600