Για μία ακόμη φορά η Corsair προσπαθεί να εισέλθει στα σπίτια μας, αλλά και στα γραφεία μας με εξελιγμένα περιφερειακά.

Αρχικά η Corsair ξεκίνησε κυρίως με την παραγωγή μνημών (RAM), στη συνέχεια εισχώρησε σε πολλές κατηγορίες υλικού (hardware) συμπεριλαμβανομένων των τροφοδοτικών, SSDs, μηχανικών πληκτρολογίων, προϊόντων ήχου κτλ.

 

Η συγκεκριμένη εταιρεία βρίσκεται στο χώρο των υπολογιστών από το 1994 οπότε και έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία για τον τρόπο που λειτουργεί η αγορά και με την πάροδο των χρόνων έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό.

 

Όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, με έναν στοχευμένο και έξυπνο τρόπο προώθησης των προϊόντων της (branding), η Corsair φέρνει στο αγοραστικό κοινό μία νέα σειρά προϊόντων με κυρίαρχο χαρακτηριστικό, το κίτρινο χρώμα. Η Corsair κατέχει μια ηγετική θέση όσο αφορά την καινοτομία φωτισμού RGB, γι’ αυτό και οι νέες σειρές προϊόντων της έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό το συγκεκριμένο τύπο φωτισμού.

 


Το τελευταίο διάστημα λανσαρίστηκαν από την Corsair πληκτρολόγια RGB, ακουστικά αλλά και ποντίκια. Έτσι λοιπόν μετά το Sabre Laser RGB ποντίκι με την ανανεωμένη εμφάνιση και τα gaming ακουστικά RGB VOID, θα παρουσιάσουμε άλλο ένα ποντίκι, το Scimitar RGB MOBA/MMO από τη νέα σειρά της Corsair στην οποία κυριαρχούν τα χρώματα κίτρινο και μαύρο.

 

Η Corsair προωθεί με αυτό τον τρόπο το σεταρισμα όλων των περιφερειακών της με τον κίτρινο χρωματισμό αλλά και με RGB φωτισμό, ενώ δια μέσου της εφαρμογής CUE (Corsair Utility Engine) προσφέρει λοιπές επιλογές παραμετροποίησης.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/various/corsair-scimitar-rgb-mouse-review-r709[/url]']Corsair Scimitar RGB Mouse Review