Μια ακόμη λύση ψύξης πρόκειται να ανέβει σήμερα στον πάγκο δοκιμών του Insomnia.gr η οποία όμως διαφοροποιείται αρκετά σε σχέση με τα μοντέλα που έχουμε δει κατά το παρελθόν.

Πρόκειται για την A80, προερχόμενη από το portfolio της Cryorig, μιας εταιρείας με μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό ψυκτρών και μια ευρεία πλέον γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από απλές και οικονομικές προτάσεις έως high-end λύσεις τόσο αερόψυξης όσο και υδρόψυξης.

 

Υπάρχει ωστόσο ένα στοιχείο που κάνει τη συγκεκριμένη υδρόψυξη, ή για να ακριβολογούμε την συγκεκριμένη οικογένεια προϊόντων, μοναδική και δεν είναι άλλο από τον μικρό έξτρα ανεμιστήρα ο οποίος προσαρμόζεται πάνω στην αντλία και σκοπό έχει να βελτιώσει τη θερμοκρασία των VRM και γενικότερα της περιοχής γύρω από το socket. O εν λόγω σχεδιασμός είναι πρωτόγνωρος για τα μέχρι σήμερα δεδομένα και αν μη τι άλλο δείχνει την αφοσίωση της εταιρείας στο να παρέχει καινοτόμα προϊόντα στο αγοραστικό κοινό.

 


Επειδή όμως περισσότερο από όλα μετρούν οι αριθμοί πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι ακριβώς μπορεί να καταφέρει η Cryorig A80 μέσα από τις ενότητες της παρουσίασης που ακολουθεί, η οποία θα ξεκινήσει όπως πάντα με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος.

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/cooling/cryorig-a80-review-r905[/url]']Cryorig A80 Review