Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα Review, το Mesh Networking εισέρχεται όλο και περισσότερο στην ζωή μας.

Η ανάγκη για πρόσβαση στο Internet από όλες τις δικτυακές συσκευές και σε κάθε γωνιά του σπιτιού ή του χώρου εργασίας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Για αυτό το λόγο, όπως και για πολλούς άλλους που θα αναλύσουμε παρακάτω, οι εταιρείες φέρνουν στην αγορά καινούρια προϊόντα ώστε να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες μας. Το προϊόν που ανέβηκε στον πάγκο των δοκιμών μας σήμερα, είναι το D-LINK COVR C1200 το οποίο είναι ένα AC1200 Dual Band Whole Home Mesh Wi‑Fi System.

H D-LINK είναι μία πολυεθνική εταρεία από την Taiwan που ιδρύθηκε το Μάρτιο του 1986. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως Dsl Routers, Network Cameras, Network Switches, Smart Home Devices, Powerlines και άλλα πολλά.

Τo Mesh Networking δημιουργήθηκε για να καλύψει από ένα μικρό χώρο, που θα χρειαστεί μόνο ένα Powerline ή ένα Repeater, μέχρι πολύ μεγάλους χώρους που θα χρειαστούν πολλά Powerlines ,Repeaters, Access Points ώστε να υπάρχει συνολική κάλυψη. Επίσης μία από τις μεγάλες ανάγκες που υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει, είναι η ευκολία χρήσης. Η πρόσβαση στο Internet και η δημιουργία ενός ασύρματου δικτύου, χρειάζεται να μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε με απλά βήματα και οδηγίες. Στο Mesh Networking όλα είναι πιο απλά. Μπορούμε μέσα από το Web Interface μιας συσκευής να έχουμε την κεντρική διαχείριση όλων των συσκευών.

Διαβάστε ολόκληρη την παρουσίαση

 

  • Like 2
  • Confused 1