Μετά το review του FRITZ!Powerline 1240E WLAN Set, ήρθε στα χέρια μας για δοκιμή το καλύτερο μοντέλο Powerline  της AVM που είναι το FRITZ!Powerline 1260E WLAN Set.

Αντίθετα με το 1240Ε WLAN Set που απευθύνεται στους λιγότερο απαιτητικούς χρήστες το 1260E WLAN Set στοχεύει στον χρήστη που θέλει το κάτι παραπάνω στην ταχύτητα σύνδεσης μεταξύ των Powerlines και στην ταχύτητα του WiFi. Η AVM έχει μια μεγάλη γκάμα από Powerlines που προσφέρονται μεμονωμένα ή σε Set για να καλύψει όλες τις ανάγκες του χρήστη, με βάση το που θέλει να τα χρησιμοποιήσει. Το FRITZ!Powerline 1260E συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε η AVM με όλα τα προϊόντα της.

Το FRITZ!Powerline 1260E WLAN Set έρχεται σε μία προσεγμένη συσκευασία  με τα χρώματα της AVM.  Απ' έξω αναγράφονται διάφορες πληροφορίες, ενώ με κίτρινα γράμματα αναγράφονται τα δυνατά του χαρακτηριστικά. Η μεγάλη αλλαγή σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευασίες, είναι ότι πλέον αναγράφεται με ένα μεγάλο λογότυπο, ότι υποστηρίζει MESH WiFi. Στην μπροστινή πλευρά υπάρχει η εικόνα των Powerlines και αναφέρονται τα δυνατά χαρακτηριστικά τους, που είναι Gigabit Powerline up to 1200 Mbit/s, Mimo Technology και Wireless 802.11AC + N. Στη πίσω πλευρά σε διάφορες γλώσσες, αναφέρονται τα αναλυτικά χαρακτηριστικά της συσκευής, στα οποία θα αναφερθούμε αργότερα. Στις πλαϊνές πλευρές υπάρχουν οδηγίες για μια τυπική εγκατάσταση όπως και τα περιεχόμενα της συσκευασίας.

Διαβάστε την πλήρη παρουσίαση