Για την Huawei, λίγες συστάσεις χρειάζονται πλέον: πολυεθνική εταιρεία-κολοσσός με έδρα την Κίνα, που γιγαντώθηκε κατασκευάζοντας και εξάγοντας τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό σε ολόκληρη την υφήλιο.

Τα τελευταία χρόνια, και ιδίως με τη ραγδαία εξάπλωση του λειτουργικού συστήματος Android, καταπιάστηκε επιτυχημένα και με την κατασκευή smartphones, παρουσιάζοντας πολύ γνωστές σειρές προϊόντων όπως IDEOS, Ascend και εσχάτως τη σειρά Honor.

 

Σε αυτό το review δοκιμάζουμε την τελευταία προσθήκη στη σειρά Honor, το Honor 7 Lite. Είναι μία συσκευή mid-range κατασκευασμένη με μέταλλο και πλαστικό, η οποία διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών, επεξεργαστή Kirin 650 με 8 πυρήνες, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αξίζει να σημειώσουμε πως χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή κατά την αγορά της συσκευής, για όσους ενδιαφέρει η ύπαρξη του fingerprint reader: το Honor 7 Lite αρχικά προοριζόταν για την Ασιατική αγορά, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο θα πλασαριζόταν ως "Honor 5c", χωρίς τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, πανομοιότυπο κατά τ' άλλα.

 

Τελικά, υπάρχουν εκδόσεις Honor 5c εξοπλισμένες και αυτές με fingerprint reader, οπότε η διαφορά ονομασίας δεν είναι ικανό κριτήριο για να καταλάβετε εύκολα εάν το Honor 7/5c που βλέπετε π.χ. στο website ενός retailer έχει fingerprint reader ή όχι. Καλό θα είναι να βεβαιωθείτε από κοντά ή να κάνετε ρητό ερώτημα για αγορές εξ αποστάσεως. Σε κάθε περίπτωση, η συσκευή που δοκιμάζουμε είναι το Honor 7 Lite με κωδικό μοντέλου NEM-L21 και διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/huawei-honor-7-lite-review-r868[/url]']Huawei Honor 7 Lite Review