Με την είσοδο του στην αγορά, το P Smart της Huawei ουσιαστικά σηματοδοτεί την άφιξη των οθονών αναλογίας 18:9 στην οικονομική κατηγορία.

Όμως η συσκευή της Κινέζικης εταιρείας που έχει μπει στο… μάτι των Samsung και Apple με τη πρόοδο της τόσο σε τεχνολογικό επίπεδο όσο και με τις πωλήσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο δεν είναι σκέτη μία οθόνη, έστω και FullView αλλά επιδεικνύει αναπάντεχα καλά χαρακτηριστικά για τη κατηγορία και το κόστος της.

Πιο συγκεκριμένα, το Huawei P Smart διαθέτει οθόνη FullView (LCD IPS) με διαγώνιο 5,65 ιντσών και στο εσωτερικό του βρίσκουμε το οκταπύρηνο SoC της HiSilicon, Kirin 659 σε συνδυασμό με 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Η συσκευή που διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και δυνατότητες Dual SIM βασίζεται στο Android 8.0 Oreo -μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για συσκευή της συγκεκριμένης κατηγορίας τιμής και λαμβάνοντας υπόψη πως έχει κινηθεί ο ανταγωνισμός- σε συνδυασμό με το EMUI 8.0.

Η συσκευή χαρακτηρίζεται από αρκετά κομψό σχεδιασμό (με πάχος μόλις 7,5 χιλιοστών), αλλά και ενδεχομένως συνηθισμένο και ελαφρώς συμβιβασμένο, σχεδόν βαρετό, αλλά και από καλή ποιότητα κατασκευής για τη κατηγορία, με το μέταλλο να κυριαρχεί, και δύο κομμάτια από πλαστικό, σαν καπάκια, να βρίσκονται στο πάνω και κάτω τμήμα της “πλάτης”.

 

Δείτε το πλήρες review