Με τόσο υψηλό κόστος (περίπου δύο χιλιάδες ευρώ), και εφόσον ενδιαφερθείτε να επενδύσετε σε ένα σύστημα του είδους, οφείλετε να δώσετε σημασία και στη παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, εφόσον είστε συνειδητοποιημένος για την αγορά σας, να συμβιβαστείτε σε κάποιο τομέα. 

Η σειρά Yoga, της εταιρείας που εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες βρίσκεται πίσω από το brand, συνώνυμο του «επαγγελματικού μηχανήματος», το ThinkPad, και που κληρονόμησε μετά την εξαγορά του τμήματος υπολογιστών της ΙΒΜ και συνέχισε να λανσάρει με εξαιρετική επιτυχία, έχει αρχίσει να αποκτά φανατικούς φίλους.

Αν το «brand» ThinkPad είναι συνώνυμο του «επαγγελματικού», τότε το Yoga για τους περισσότερους μυημένους είναι συνώνυμο -κατά πρώτο λόγο- της ευελιξίας.

Με το Yoga 920 Vibes ωστόσο, και ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η «πολυτέλεια» έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, και στέκεται στο ίδιο ύψος με την «ευελιξία». Μάλιστα, το χαρακτηριστικό που χαρίζει ευελιξία στον συγκεκριμένο φορητό υπολογιστή, η ειδικά σχεδιασμένη άρθρωση που είναι εμπνευσμένη από τα μπρασελέ των ακριβών ελβετικών χρονογράφων, είναι και από τα κύρια στοιχεία πολυτέλειας, αλλά ευτυχώς όχι και το μοναδικό.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 2
  • Thanks 1