Μια ακόμη μητρική καταφθάνει σήμερα στον πάγκο δοκιμών του Insomnia.gr όμως η σημερινή μας παρουσίαση έχει μια σημαντική διαφορά από όλες τις προηγούμενες καθώς έχουμε την πρώτη, μετά από πάρα πολύ καιρό, μητρική βασισμένη σε chipset της AMD.

Πρόκειται για την MSI 970A SLI Krait Edition, η οποία όπως γίνεται αντιληπτό και από την ονομασία της είναι βασισμένη στο AMD 970 chipset. Με τη συγκεκριμένη να αποτελεί την πρώτη AMD μητρική με υποστήριξη για το πρωτόκολλο USB 3.1, το οποίο σημειωτέον μπορεί να προσφέρει ταχύτητες έως και 10Gbps, η MSI προσπαθεί να ανακινήσει ένα κάπως στάσιμο σημείο της αγοράς προσφέροντας μια μητρική η οποία μπορεί να προσφέρει ταυτόχρονα υψηλές επιδόσεις, καλές προδιαγραφές και φυσικά καλές δυνατότητες υπερχρονισμού.

 

To τι ακριβώς έχει πετύχει η MSI με το νέο της αυτό προϊόν θα προσπαθήσουμε να διαπιστώσουμε μέσα από την παρουσίαση που ακολουθεί, η οποία όπως πάντα θα ξεκινήσει με την παράθεση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/motherboards/msi-970a-sli-krait-edition-review-r600[/url]']MSI970A SLI Krait Edition Review