Με το Find X3 Pro να τα έχει πάει αρκετά καλά αποσπώντας παράλληλα θετικότατες κριτικές, η OPPO προχώρησε στο λανσάρισμα του διαδόχου του.

Το Find X5 Pro έρχεται με τουπέ, χαρακτηριστικά αλλά και τιμή ναυαρχίδας, να πλασαριστεί ως μία εναλλακτική πρόταση για όσους αναζητούν ένα high-end smartphone χωρίς να «ιδρώνουν» στο άκουσμα τετραψήφιων τιμών. Τι προσφέρει όμως και στοιχίζει τόσο και -κυρίως- πώς στέκεται απέναντι στον -αμείλικτο- ανταγωνισμό ένα smartphone από έναν κορυφαίο κατασκευαστή που κάνει επιτέλους την εμφάνισή του στη χώρα μας.

To Find X5 Pro είναι μία εξαιρετικά κομψή και καλοφτιαγμένη συσκευή. Διαθέτει κεραμικό σώμα το οποίο αποπνέει τον premium αέρα -και μία απολαυστική αίσθηση στην αφή- που θα περίμενε κανείς από ένα high-end μοντέλο. Το τμήμα των καμερών μάλιστα ενώνεται με απόλυτα φυσικό τρόπο με την υπόλοιπη πλάτη του κινητού με τις καμπύλες του να κλέβουν την παράσταση λες και το υλικό έχει «λιώσει», κάτι πραγματικά καινούριο. Η συναρμολόγησή του είναι στιβαρή ενώ προσφέρεται προστασία από νερό και σκόνη βάσει IP68.

Στην πρόσοψη δεσπόζει φυσικά η οθόνη. Πλαίσιο δεν υπάρχει: το γυαλί είναι κυρτό συμβάλλοντας σε ένα υψηλής αισθητικής look και προσφέροντας μία άκρως εντυπωσιακή εμπειρία θέασης (στην επάνω αριστερή γωνία συναντάμε και την hole punch κάμερα). Το smartphone διατίθεται σε δύο χρώματα, μαύρο και λευκό, και μολονότι το δεύτερο είναι πιο επιρρεπές στη σκόνη και τους λεκέδες (φαίνεται και το παραμικρό), είναι και το πιο θελκτικό εκ των δύο.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1