Μια από τις νέες μόδες στα περιφερειακά υπολογιστών, που κάνει πολύ έντονα την εμφάνιση της τον τελευταίο καιρό, είναι η χρήση RGB φωτισμού ο οποίο δίνει μια έξτρα πινελιά στην εμφάνιση και μερικές φορές επεκτείνει ακόμη και τη χρηστικότητα.

Η Razer είναι ένας από τους πρώτους μεγάλους κατασκευαστές gaming περιφερειακών που ακολουθεί αυτό το ρεύμα παρουσιάζοντας τελευταία μερικά ανανεωμένα προϊόντα που υιοθετούν τον RGB φωτισμό.

 

Αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο καθότι το κομμάτι της σχεδίασης και εμφάνισης είναι τομείς που η Razer έδινε πάντα ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα. Ένα από τα προϊόντα της Razer που δέχτηκε αυτή την ανανέωση, μαζί με κάποια πληκτρολόγια και ποντίκια, είναι το Kraken 7.1 gaming headset το οποίο αναβαθμίζεται σε Kraken 7.1 Chroma και αποκτά πλέον πολύχρωμο και πλήρως ελεγχόμενο RGB φωτισμό.

Πέρα από το κομμάτι της αισθητικής το Razer Kraken 7.1 Chroma USB headset, που απευθύνεται κυρίως σε gamers, έχει σχεδιαστεί για να έχει καθαρό, δυναμικό, και γρήγορο ήχο, χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για ένα gaming ζευγάρι ακουστικών.

 

Επίσης διαθέτει μια προηγμένη μηχανή προσομοίωσης Surround 7.1 που διαμορφώνει ήχο 360° και σας επιτρέπει να εντοπίσετε την κατεύθυνση του ήχου, πράγμα που για τα βιντεοπαιχνίδια τουλάχιστον είναι αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό αφού σας επιτρέπει να γνωρίζετε για παράδειγμα που ακριβώς είναι οι εχθροί σας. Τέλος, διαθέτει αναδιπλούμενο ψηφιακό μικρόφωνο ενώ συνδέεται μέσω θύρας USB με τον υπολογιστή.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Razer Kraken 7.1 Chroma