Η εταιρία Razer είναι σχετικά καινούρια, έτος ίδρυσης το 1998, αλλά κατάφερε να εδραιωθεί σχετικά γρήγορα, ειδικά στο χώρο του gaming.

Στη σημερινή δοκιμή θα δούμε δύο καινούρια ακουστικά από την εν λόγω εταιρία, τα Kraken τα οποία είναι ο αντικαταστάτης του Pro v2 και τα Kraken Tournament Edition τα οποία βασικά είναι τα ίδια ακουστικά με τα απλά Kraken, αλλά συνοδεύονται από μια εξωτερική κάρτα ήχου η οποία παρέχει κάποιες έξτρα δυνατότητες όπως Game/Chat ισοστάθμιση, δυνατότητα σίγασης με το πάτημα ενός κουμπιού, και ρύθμιση της έντασης μέσω πλήκτρων. Επίσης μέσω αυτής της κάρτας ήχου έχετε τη δυνατότητα για 7.1 ήχο, ο οποίος σύμφωνα με την Razer πληροί τα πρότυπα του συστήματος THX). 

Στην ουσία δηλαδή μιλάμε για τα ίδια αναλογικά ακουστικά, απλά τα Tournament μπορούν να γίνουν και ψηφιακά, δηλαδή δε χρειάζονται κάρτα ήχου από τη στιγμή που θα χρησιμοποιήσετε την παρεχόμενη. Απλά θα πρέπει να έχετε μια USB θύρα ελεύθερη και να κάνετε εγκατάσταση το Razer Synapse λογισμικό, που θα σας δώσει πρόσβαση στις έξτρα δυνατότητες.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1