Τη νέα χρονιά υποδέχεται ένα ολοκαίνουριο smartphone από τη realme, το εντυπωσιακό realme 9 Pro μέρος της σειράς που περιλαμβάνει και το μεγαλύτερο αδερφάκι του όπως είδαμε πριν μερικές ημέρες.

Με συνδεσιμότητα 5G, δυνατό επεξεργαστή και ένα ενδιαφέρον σύνολο γενικότερα, τραβάει τα βλέμματα ως μια προσιτή λύση στην κατηγορία των mid-range. Πόσο καλά τα καταφέρνει σε κάθε τομέα και κατά πόσο μπορεί να προταθεί; Αυτά θα δούμε παρακάτω καθώς «βουτάμε» λίγο πιο βαθιά στο realme 9 Pro. 

Με πάχος μόλις 8.5mm και βάρος 195 γραμμάρια, το realme 9 Pro είναι λεπτό κι ελαφρύ παρά το μεγάλο του μέγεθος ενώ το πλαστικό υλικό της πλάτης το κάνει βολικό και σταθερό στο χέρι. Μιλώντας για την πλάτη, το χρώμα της συσκευής είναι πρωτότυπο και ιδιαίτερο, όμως όχι με τον τρόπο που έχουμε δει σε παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας – δηλαδή δεν πρόκειται για κάποιο τεράστιο λογότυπο που εκτείνεται σε όλη την πλάτη.

Αντ’ αυτού, το μπλε χρώμα της έκδοσης Sunrise Blue αλλάζει σταδιακά προς το κόκκινο όταν εκτίθεται στο φως του ήλιου (ή άλλο υπεριώδες φως) μιμούμενο την ανατολή, τον ήλιο που εμφανίζεται σταδιακά μέσα στον γαλανό ουρανό. Είναι πραγματικά όμορφο κι έξυπνο, χωρίς να γίνεται τρομερά φαντεζί. Ένα σημείο που χρήζει βελτίωσης στον όλο σχεδιασμό είναι το κομμάτι της κάμερας που παραμένει μπλε και μετά την αλλαγή χρώματος, δείχνοντας πολύ διαφορετικό συγκριτικά με την υπόλοιπη πλάτη. Για όσους θέλουν κάτι πιο παραδοσιακό, το κινητό κυκλοφορεί και σε Midnight Black χωρίς το Light Shift design του μπλε χρώματος. 

Το γαλάζιο τετράγωνο με στρογγυλεμένες γωνίες στην επάνω αριστερή μεριά της πλάτης περιλαμβάνει δύο μεγάλους φακούς κάμερας και έναν μικρό μαζί με το LED flash. Κατά τα άλλα, η πλάτη είναι πεντακάθαρη με το λογότυπο στην κάτω αριστερή μεριά να μην καταλαμβάνει πολλή χώρο.

Διαβάστε ολόκληρο το review