Η Realme υποδέχεται το 2024 με μια νέα κυκλοφορία: το Realme C67. Η νέα πρόταση της εταιρείας εντάσσεται στην εισαγωγική κατηγορία, προσφέροντας πολλά και χρήσιμα δίχως να αυξάνεται αναλόγως η τιμή.

Για το φετινό μοντέλο της σειράς C, η εταιρεία έκανε μερικές μεγάλες αλλαγές στο κομμάτι της κάμερας και του επεξεργαστή, σε μια προσπάθεια να διαφοροποιήσει δραστικά το Realme C67. Το νέο smartphone έφτασε στα χέρια μας και το χρησιμοποιήσαμε αρκετά, οπότε και αποτυπώνουμε τις εντυπώσεις μας παρακάτω.

Σχεδιαστικά, υπάρχουν ομοιότητες με άλλα μοντέλα της Realme κι όχι απαραίτητα της ίδιας σειράς. Στην πλάτη βρίσκουμε το λογότυπο της εταιρείας κάθετα χαραγμένο στην κάτω αριστερή γωνία, ενώ στην επάνω αριστερή γωνία βρίσκεται η κάμερα. Ένα οβάλ εξόγκωμα περιλαμβάνει τις δύο κάμερες της συσκευής, με την καθεμία στο κέντρο ενός γυαλιστερού δαχτυλιδιού.

Το ενδιαφέρον εδώ βρίσκεται λίγο παραέξω, συγκεκριμένα σε ένα χρωματισμένο ορθογώνιο που καλύπτει σχεδόν το ένα τρίτο του σώματος και διαφέρει από την υπόλοιπη πλάτη. Εκεί που το κυρίως σώμα είναι μονόχρωμο με γυαλιστερές γραμμές κατά πλάτος της συσκευής, το συγκεκριμένο ορθογώνιο είναι πιο σκούρο ή φωτεινό (ανάλογα το χρώμα του μοντέλου) με έντονες ιριδίζουσες γραμμές, καθρεφτίζοντας το φως πιο έντονα από το υπόλοιπο ματ, πλαστικό σώμα. Είναι μια ωραία πινελιά που δίνει χαρακτήρα στη συσκευή, χωρίς υπερβολές ή παρεμβάσεις στο συνολικό design.

image.jpeg.ffe834ce81eda8561f1076897085e539.jpeg

Στην αριστερή πλευρά θα βρούμε υποδοχή κάρτας SIM και κάρτας μνήμης, ενώ δεξιά βρίσκονται τα πλήκτρα ενεργοποίησης και έντασης. Στην κάτω πλευρά βρίσκεται μια θύρα USB-C και μια θύρα jack 3.5mm, προσφέροντας τουλάχιστον δύο πράγματα που πλέον έχουν εκλείψει από τα flagships.

Οι διαστάσεις της συσκευής φτάνουν τα 164.6x75.4x7.59mm με βάρος στα 185 γραμμάρια, διαθέτοντας πολύ λεπτό προφίλ. Δεδομένου ότι η Realme κατάφερε να συμπεριλάβει δεύτερο ηχείο στο φετινό μοντέλο, δίχως να αυξήσει πολύ το βάρος και το πάχος του κινητού, κάνει την αλλαγή άκρως καλοδεχούμενη.

Διαβάστε ολόκληρο το review