Η σειρά Galaxy S είναι η πλέον επιτυχημένη σειρά smartphones της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας και στην πλειονότητα των περιπτώσεων, από τον Μάρτιο του 2010 όταν και ανακοινώθηκε το ομώνυμο smartphone, αποτέλεσε τον ιδανικό καμβά για την επίδειξη των τεχνολογικών καινοτομιών της Samsung στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας.

Σήμερα, το Samsung Galaxy S10+ είναι η καλύτερη, και η πλέον τεχνολογικά προηγμένη συσκευή της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας (ωσότου βεβαίως κυκλοφορήσει η αρκετά ακριβότερη έκδοση «5G» γιατί το λανσάρισμα του Galaxy Fold όπως έγινε γνωστό αναβλήθηκε) μαζί με το Galaxy Note9. 

Το νέο Galaxy S10+ βασίζεται στον σχεδιασμό και την αισθητική της προηγούμενης γενιάς –πράγμα θετικό, αφού το Galaxy S9+ είναι μία από τις ομορφότερες συσκευές που κυκλοφορούν σήμερα- ωστόσο έρχεται και με πολλά νέα στοιχεία και χαρακτηριστικά, τόσο στον τομέα του σχεδιασμού όσο και στον τομέα του hardware (κυρίως). 

Δύο είναι οι βασικότερες διαφορές σε σχέση με το παρελθόν που είναι εμφανείς με την πρώτη ματιά. Αναφέρομαι βεβαίως στην οθόνη τύπου Infinity-O, που διαθέτει μία οπή που φιλοξενεί την διπλή εμπρόσθια κάμερα, καθώς και στην οριζόντια διάταξη των καμερών στο πίσω μέρος, οι οποίες σε σχέση με τον προκάτοχό του αυξήθηκαν σε αριθμό. 

Η έκδοση «5G» έχει έναν ακόμα αισθητήρα βάθους τύπου ToF (Time-of-Flight) και λέγεται πως η Samsung θα προσαρμόσει την ίδια διάταξη και στο επερχόμενο Galaxy Note 10. Μία ακόμα σημαντική αλλαγή είναι η απουσία του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων από την πίσω όψη της συσκευής. Ο νέος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη και χρησιμοποιεί τεχνολογία υπέρηχων. 

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1