Μια παρεξηγημένη κατηγορία περιφερειακού για τον υπολογιστή, είναι η οθόνη για την αγορά της οποίας δε δίνουμε πάντα την απαραίτητη προσοχή και εστιάζουμε μόνο στις ίντσες. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της IDC, η Samsung διαθέτει μερίδιο 15.5% από το σύνολο της παγκόσμιας αγοράς οθονών, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση για πέντε συνεχόμενα έτη.

 

Πλέον στην αγορά κονταροχτυπιούνται αρκετές εταιρείες με πολλά μοντέλα τα οποία στηρίζονται σε διαφορετικές τεχνολογίες panel. Στην κατηγορία των επαγγελματικών οθονών περιέργως οι προτάσεις των εταιρειών δεν είναι τόσες πολλές ενώ δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Samsung%20S27A850D.jpg

 

Σε αυτή τη παρουσίαση έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε από κοντά ένα ξεχωριστό μοντέλο, την SyncMaster S27A850D, μια οθόνη 27’ ιντσών που την περιμέναμε για αρκετό καιρό με ανυπομονησία. Η SyncΜaster S27A850D είναι η πρώτη οθόνη που ενσωματώνει την τεχνολογία LED PLS (Plane to Line Switching) την οποία κατασκεύασε η Samsung και η οποία έχει ως άμεσο ανταγωνιστή την τεχνολογία IPS (In-Plane Switching) που βλέπουμε στα περισσότερα ακριβά μοντέλα.

 

Link.png Site: Παρουσίαση Samsung SyncMaster SA850D