Οι προτάσεις της TCL ανέκαθεν χαρακτηρίζονταν από την εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης που προσέφεραν, καθώς συνδύαζαν τα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά με τον προσιτό χαρακτήρα.

Στα ίδια μονοπάτια βαδίζει και το TCL 20 5G, το ένα από τα δύο μοντέλα της τελευταία χρονικά σειράς της TCL (το άλλο είναι το TCL 20 SE) και παράλληλα μία συσκευή που τοποθετείται στη μεσαία κατηγορία “τικάροντας” το κουτάκι του 5G -κάτι που την καθιστά μία ασφαλή λύση για το μέλλον.

Στα χαρτιά το TCL 20 5G είναι μία πολύ καλή περίπτωση, απ’ αυτές που θα χαρακτήριζε κανείς ως “ευκαιρία”. Πάμε να δούμε όμως τι “λέει” και στην πράξη.

Το TCL 20 5G υιοθετεί τον ίδιο σχεδιασμό με τις συσκευές της αμέσως προηγούμενης σειράς. Από πλευράς διαστάσεων, με τα 166,2 x 76,8 x 9,1 χιλ. του, είναι πολύ κοντά στα στάνταρ συσκευών όπως τα TCL 10 SE, 10 5G και 10 5G UW. Το δε βάρος του εντοπίζεται στα 206 γραμμάρια και βρίσκεται εντός μέσου όρου. Η πλαστική πλάτη μπορεί να μην προσφέρει ακριβώς premium εμφάνιση, όμως τα πάει μια χαρά με τις δαχτυλιές. Επιπρόσθετα η κάθετη ρίγα της σε ελαφρώς διαφορετική απόχρωση και με άλλη υφή είναι όσο “παιχνιδιάρικη” χρειάζεται για να σπάει η μονοχρωμία.

Στην πρόσοψη κυριαρχεί φυσικά η οθόνη των 6,67 ιντσών με το πλαίσιό της να έχει μειωθεί ανεπαίσθητα σε σχέση με τα TCL 10. Η selfie κάμερα είναι τύπου hole-punch και βρίσκεται στο μέσον. Στα δεξιά έχουμε το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης με τον ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων καθώς επίσης και τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου. Στα αριστερά υπάρχει ένα πλήκτρο όλο κι όλο, αυτό του Google Assistant. Στην επάνω όψη της συσκευής βρίσκουμε θύρα 3,5 χιλ. για ακουστικά ενώ στην κάτω USB Type-C.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1