Το The Witcher 3: Wild Hunt ήταν ένας από τους τίτλους που η κοινότητα των παικτών περίμενε με ανυπομονησία τα τελευταία χρόνια.

Κάτι το θετικό έργο που έχει επιδείξει η πολωνική CD Projekt RED με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια της σειράς, κάτι τα όσα είχαμε δει για το τρίτο, κάτι κι η εντυπωσιακή Collector’s του για την οποία έγινε “μάχη” τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας της, δεν ήθελε και πολύ για να ανακηρυχθεί το The Witcher 3 σε έναν από τους πλέον πολυαναμενόμενους τίτλους για φέτος.

 

Εν τέλει κυκλοφόρησε και μολονότι μια σημαντική μερίδα κοινού ασχολήθηκε –κακώς κατά την προσωπική μου άποψη- με τα γραφικά και τον οπτικό τομέα γενικότερα, πρόκειται για ένα από τα πληρέστερα παιχνίδια που έχουμε δει στην απαιτητική κατηγορία των RPG τα τελευταία χρόνια.

 

Tο παιχνίδι ασχολείται με την ιστορία του Geralt of Rivia, ενός witcher (wiedźmin στα πολωνικά) τον οποίο γνωρίσαμε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια της σειράς. Τα γεγονότα του εξελίσσονται αμέσως μετά από αυτά του The Witcher 2 με τον ήρωά μας να καλείται αυτή τη φορά να σταματήσει την απειλή του Wild Hunt, μιας δύναμης που εισβάλλει από τα βόρεια και σπέρνει την καταστροφή στο πέρασμά της.

 

 

Link.png Site: The Witcher 3: Wild Hunt - Game Review