Όταν η κουβέντα πάει στα δεδομένα, όλοι ξάφνου σοβαρεύουν. Η απώλεια αρχείων, φακέλων και γενικώς δεδομένων άλλωστε, αποτελεί τον μεγαλύτερο “ψηφιακό” εφιάλτη πλέον, κάτι που οι περισσότεροι δε θέλουν ούτε να σκέφτονται.

Ευτυχώς όμως, ακόμα κι όταν –ω μη γένοιτο- γίνει η “στραβή” υπάρχει λύση, καθώς σουίτες εφαρμογών όπως το dr.fone της Wondershare δηλώνουν έτοιμες να ανακτήσουν χαμένες πληροφορίες και να αναλάβουν “επικίνδυνες αποστολές” όπως τη μεταφορά δεδομένων από Android σε iPhone με ενδιαφέροντα ποσοστά επιτυχίας.

Σε τι βαθμό όμως καταφέρνει να μας ικανοποιήσει το dr.fone και με τι αντάλλαγμα;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Αρκετοί είναι εκείνοι που θα δοκιμάσουν την πρόταση της Wondershare νομίζοντας πως πρόκειται για μία δωρεάν λύση. Στην πράξη όμως, μόνο έτσι δεν έχουν τα πράγματα αφού η δωρεάν έκδοση δεν προσφέρει επί της ουσίας τίποτα. Για να γίνει δουλειά, θα χρειαστεί η αγορά των modules που σας ενδιαφέρουν, ανάλογα με τη λειτουργία που θέλετε να πραγματοποιήσετε –θα τις δούμε παρακάτω. Στην πράξη, εκεί που θα καταλήξουν οι περισσότεροι, είναι στην πλήρη σουίτα με όλες τις εφαρμογές για iOS και Android και συνολικό κόστος $99,95. Σύμφωνοι, δεν είναι καθόλου φθηνό το κόστος, όμως σε τελική ανάλυση όλα είναι θέμα κρίσης και εξαρτώνται από την ανάγκη στην οποία βρίσκεται ο καθένας.

Διαβάστε ολόκληρο το review