Η περίπτωση του Xiaomi Mi 9T Pro –ή K20 Pro όπως θα το δείτε να αναφέρεται επίσης- είναι εξαιρετικά ιδιάζουσα.

Δεν εξηγείται αλλιώς ο τρόπος με τον οποίο μία συσκευή της mid-range κατηγορίας και με κόστος κάτω από τα 500€ (για τη μεγάλη, ακριβή της έκδοση) καταφέρνει να διαθέτει αισθητική και τεχνικά χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς να συναντήσει σε ναυαρχίδα εταιρείας με τιμή κατά κάμποσες εκατοντάδες ευρώ περισσότερα.

Κι όμως η Xiaomi τα κατάφερε! Το Mi 9T Pro δείχνει μια συσκευή ικανή να καλύψει τις απαιτήσεις ακόμα και των πλέον απαιτητικών, προσφέροντας μία από τις καλύτερες σχέσεις τιμής/απόδοσης που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και βγάζοντας χαρακτήρα high-end πρότασης με mid-range budget. Τουλάχιστον στα χαρτιά, έτσι έχουν τα πράγματα. Πώς είναι όμως η πραγματική εμπειρία χρήσης που προσφέρει το smartphone;

Ας δούμε τα πράγματα αναλυτικά…

Το design του Mi 9T Pro αποτελεί την πρώτη ευχάριστη έκπληξη που περιμένει τον χρήστη. Προσεγμένο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, διαθέτει πλαίσιο αλουμινίου που του προσδίδει μεγαλύτερη στιβαρότητα και που σε συνδυασμό με το μοτίβο που παραπέμπει σε Kevlar στην πίσω όψη έναν πιο premium αέρα. Στην πρόσοψη δε γίνεται να μη σταθούμε στην οθόνη (με επικάλυψη Gorilla Glass 5) που καταλαμβάνει ολόκληρη την επιφάνεια χωρίς την παραμικρή υποψία notch –η κάμερα είναι τύπου pop-up.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1
  • Thanks 1