Η Xiaomi είναι γνωστή για τις εξαιρετικές από άποψη απόδοσης προς τιμή συσκευές που κατασκευάζει και το Redmi Pro αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα, με το επιπρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι και ποιοτικό, και όμορφο και με… δύο κάμερες στην θέση της κύριας.

Πρόκειται για μία όμορφη συσκευή, με αρκετά καλό εξοπλισμό και δυνατότητες, που μπορεί να καλύψει σε αρκετά μεγάλο βαθμό –αν όχι πλήρως- τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του μέσου, και ενδεχομένως και του απαιτητικού σε κάποιες περιπτώσεις, χρήστη.

 

Από τις δύο κάμερες στην οθόνη τεχνολογίας OLED, και από το μεταλλικό σασί με το φινίρισμα βουρτσισμένου αλουμινίου ως την θύρα υπερύθρων, το Redmi PRO είναι μία εξαιρετική all-around λύση που μάλιστα δεν στοιχίζει ακριβά για όσα προσφέρει. Η οθόνη του, με διαγώνιο 5,5 ιντσών υποστηρίζει ανάλυση Full HD προσφέρει άνεση στην χρήση ενώ το δεκαπύρηνο Helio X20 SoC της MediaTek σε συνδυασμό με 3GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου υπόσχονται άμεση απόκριση και υψηλή απόδοση σε όλους τους τομείς.

image5.jpg

 

Είχαμε στην διάθεση μας την κανονική έκδοση (Standard) ωστόσο η συσκευή της Xiaomi κυκλοφορεί και στις εκδόσεις High και Exclusive με το δεκαπύρηνο Helio X25 SoC χρονισμένο στα 2,3GHz και 2,5GHz αντίστοιχα καθώς και με 128GB αποθηκευτικό χώρο στην περίπτωση της έκδοσης Exclusive.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/xiaomi-redmi-pro-review-r864[/url]']Xiaomi Redmi Pro Review