Η διάσημη υπηρεσία διαμοιρασμού φωτογραφιών Instagram ανακοίνωσε τη δυνατότητα προβολής του περιεχομένου των χρηστών της και μέσω του web, παρουσιάζοντας τη δικιά της ροή γεγονότων για τους desktop browsers.

Πλέον μπορεί κανείς να επισκεφτεί το Instagram.com και να δει όλες τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι χρήστες που ακολουθεί, να κάνει like ή να τις σχολιάσει. Πρόκειται για μια κίνηση της υπηρεσίας που στοχεύει στον να γίνει πιο "βολική" στη χρήση της, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που οι χρήστες βρίσκονται κοντά στον υπολογιστή τους και πλέον δε θα χρειάζεται να ανοίξουν τη φορητή συσκευή τους για να πλοηγηθούν στην υπηρεσία.

 

Το Instagram αν και έχει “χτίσει” τη λειτουργία του γύρω από τη φιλοσοφία των φορητών συσκευών, ύστερα από την εξαγορά του από το Facebook έχει αρχίσει να κάνει κινήσεις και προς τις desktop εκδόσεις, όπως για παράδειγμα η παρουσίαση των web profiles. Πλεόν όπως αναφέρθηκε οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να έχουν πρόσβαση από τον browser του υπολογιστή τους στις φωτογραφίες, όχι όμως να ανεβάσουν νέες φωτογραφίες καθώς αυτή η δυνατότητα παραμένει αποκλειστικά στη mobile έκδοση του Instagram.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/2/5/3955280/instagram-launches-full-image-feed-for-web-browsers[/url]']theverge.com