Σύμφωνα με ανακοίνωση του γνωστού Kim Dotcom, στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, το Megaupload θα επιστρέψει στις 20 Ιανουαρίου του 2017, πέντε χρόνια ακριβώς μετά την έφοδο της αστυνομίας και του FBI στο σπίτι του.

Πέρα από την ανακοίνωση στο Twitter, ο ίδιος μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες για το Megaupload 2.0, όπως ότι θα περιλαμβάνεται το Bitcoin, ως μέθοδος πληρωμής (ενδεχομένως να είναι και η μοναδική επιλογή επίσης) και πως η αρχική βάση χρηστών θα αναστηθεί, και πως οι παλιοί λογαριασμοί θα επανέλθουν άθικτοι, με τα προηγούμενα διαπιστευτήρια σύνδεσης. Οι πρώην χρήστες της υπηρεσίας θα ενημερωθούν για την επαναφορά του λογαριασμού τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα έχουν προνόμια premium στο Megaupload 2.0.

 

Ο Kim Dotcom, μέσω διάφορων tweets μίλησε και για το Mega.nz και για πράγματα που δεν του αρέσουν σχετικά με αυτό. “Το Mega NZ είναι νεκρό! Έχει όρια download. Κινέζους ιδιοκτήτες. Προβλήματα χρηματοδότησης. Είναι χωρίς Kim Dotcom. Το Megaupload 2.0 θα αλλάξει το παιχνίδι” είπε μεταξύ άλλων.


Για να φρεσκάρετε την μνήμη σας, σχετικά με την έφοδο του FBI και το κλείσιμο του Megaupload μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ.

 

Link.png Site: SlashGear