Το Myspace παρουσίασε σήμερα την ανασχεδιασμένη σελίδα του, η οποία βρισκόταν σε κλειστές δοκιμές από τον περασμένο Ιούλιο.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν έγγραφή μέσα από τη διεύθυνση new.myspace.com, ενώ και η κανονική του διεύθυνση οδηγεί πλέον σε αυτή τη σελίδα. Η εγγραφή μπορεί ακόμη να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας τα στοιχεία άλλων κοινωνικών δικτύων όπως του Facebook, του Twitter, ή ακόμη και με τα στοιχεία παλιού λογαριασμό στην σελίδα του MySpace.

 

Όπως και στον προηγούμενο σχεδιασμό, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη μουσική και την αναζήτηση κομματιών και καλλιτεχνών. Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει μια μπάρα για αναπαραγωγή μουσικής, καθώς επίσης και η καρτέλα “People” για εγγραφή στα νέα φίλων και καλλιτεχνών. Το κουμπί “discovery” εμφανίζει ένα μενού για τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις που έχουν σχέση με τη μουσική, προβαλλόμενες με ένα τρόπο που θυμίζει τις δημοσιεύσεις στο Pinterest. Οι χρήστες μπορούν ακόμη να αναρτήσουν την προσωπική τους κατάσταση, να ανεβάσουν φωτογραφίες και μουσική σε μια ροή δημοσιεύσεων παρόμοια με αυτή του micro blogging site Twitter.

 

Για όσους επιθυμούν τον προηγούμενο σχεδιασμό, υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσα από το αντίστοιχο κουμπί στην γκρι μπάρα που εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα του MySpace.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/1/15/3878340/new-myspace-launches-to-the-public[/url]']theverge.com