Ο CEO του Snapchat, Evan Spiegel αποκάλυψε σε ειδική εκδήλωση τα φημολογούμενα γυαλιά Spectacles, τα οποία ενσωματώνουν κάμερα.

Τα γυαλιά Spectacles θα κοστίζουν $130 και η κάμερα που ενσωματώνουν έχει σύστημα φακών 115°.

 

Τα Spectacles θα γράφουν περιεχόμενο το οποίο αυτομάτως θα στέλνουν στο τμήμα Memories της εφαρμογής Snapchat σε ένα “κυκλικό” video format μέσω Bluetooth ή WiFi. Ο χρήστης θα μπορεί να δει το περιεχόμενο full screen προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

Η κάμερα τραβάει video με το πάτημα ενός πλήκτρου που βρίσκεται κοντά στον μεντεσέ των γυαλιών, που όπως αναφέραμε είναι σε “circular format” που μιμείται την ανθρώπινη όραση.
https://twitter.com/ow/status/779592486461313025
Η εταιρεία του Evan Spiegel, μετά την ανακοίνωση του δεύτερου προϊόντος της – τα Spectacles μετά το Snapchat- θα ονομάζεται Snap Inc. και θα επιβλέπει την ανάπτυξη τόσο του Snapchat όσο και των Spectacles και ενδεχομένως νέων προϊόντων.

 

Σύμφωνα με τον Spiegel, τόσο οι επενδυτές όσο και οι πελάτες θα επωφεληθούν από την νέα ονομασία της εταιρείας: “Όταν θα ψάχνετε για τα προϊόντα μας, θα είναι ευκολότερο να εντοπίσετε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα αντί για τις βαρετές εταιρικές πληροφορίες ή τις οικονομικές αναλύσεις. Μπορείτε να ψάχνετε για τα Snapchat και Spectacles για όλα τα διασκεδαστικά πράγματα και αφήστε την Snap Inc. για τον κόσμο της Wall Street” δήλωσε.

 

Τα γυαλιά με την ενσωματωμένη κάμερα Spectacles θα κυκλοφορήσουν αυτό το Φθινόπωρο με τιμή $130 αλλά στην αρχή μόνο σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Η εταιρεία θέλει να προχωρήσει αργά, για να διαπιστώσει πως αισθάνεται ο κόσμος για αυτά προτού προχωρήσει με την διάθεση περισσότερων ζευγαριών.

 

 

Link.png Site: TheNextWeb