Με κάποιες από αυτές που υπέστησαν προβλήματα να είναι οι WP Rocket και Imagify

Στις φλόγες τυλίχτηκε το κτίριο της OVH Data Center στο Στρασβούργο της Γαλλίας, δημιουργώντας προβλήματα σε χιλιάδες ιστοσελίδες και εταιρείες, που περιλαμβάνουν γνωστές σελίδες όπως WP Rocket και Imagify.

Διάφορα tweet από πολλαπλές εταιρείες έγιναν διαθέσιμα, με στόχο να ενημερώσουν τους πελάτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα, καθώς αρχικά οι φωτιές ήταν εκτός ελέγχου, με πυροσβέστες να καταφέρνουν να αποτρέψουν την εξέλιξή της. Τα διαθέσιμα σώματα παρέμειναν μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του κτιρίου ώστε να αποφευχθεί κάποιο αντίστοιχο συμβάν.

Ακολουθεί ανακοίνωση της OVH:
"Αντιμετωπίζουμε ένα πολύ σημαντικό θέμα στο Data Center μας στο Στρασβούργο, όπου εντοπίστηκε φωτιά στο κτίριο SBG2. Οι πυροσβέστες ήρθαν άμεσα αλλά δεν μπορούν να φέρουν υπό έλεγχο τις φλόγες. Όλη η περιοχή έχει εκκενωθεί, που αφορά υπηρεσίες από τα SBG1, 2, 3 και 4."

Αυτό που ακολούθησε, είναι τα προβλήματα που αντιμετώπισαν άλλες ιστοσελίδες και υπηρεσίες, που φιλοξενούσε η OVH, με κάποιες από αυτές να είναι οι WP Rocket, Imagify.

Τα προβλήματα όμως δεν επηρέασαν μόνο ιστοσελίδες, καθώς και παιχνίδια που χρησιμοποιούσαν servers για το online κομμάτι, αντιμετώπισαν παρόμοια θέματα. Ένα από αυτά είναι το Rust, του οποίου τα δεδομένα χάθηκαν και δεν μπορούν να επαναφέρουν.

Δυστυχώς, όσοι δεν κράτησαν από μόνοι τους backup των δεδομένων, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Για την ώρα είναι άγνωστο αν η OVH μπορέσει να επαναφέρει κάποια δεδομένα από τους servers της.

  • Sad 5