Η Sophos ανακοίνωσε την διάθεση ενός νέου δωρεάν εργαλείου ασφαλείας που σχεδιάστηκε για να προσφέρει την επιχειρησιακής-κλάσης ασφάλεια της Sophos στο σπίτι. Το Sophos Home.

Το Sophos Home περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά απλό στην χρήση online dashboard, για την διαχείριση του προστατευόμενου ή των προστατευόμενων υπολογιστών του χρήστη, και το οποίο συνεργάζεται με την επιχειρησιακής κλάσης τεχνολογία προστασίας endpoint της Sophos για Mac και Windows.

 

Πέρα από προστασία απέναντι σε κακόβουλες ιστοσελίδες, malware, ιούς και άλλου είδους απειλές (όπως π.χ PUA, Potentially Unwanted Applications), το Sophos Home δίνει την δυνατότητα περιορισμού της πρόσβασης σε συγκεκριμένα είδη ιστοσελίδων που μπορεί να επισκέπτεται κάθε υπολογιστής.

 

Έτσι, μπορείτε να λαμβάνετε κάποια ειδοποίηση όταν πρόκειται να επισκεφτείτε συγκεκριμένα είδη ιστοσελίδων ή και να απαγορεύσετε την πρόσβαση σε ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο, με βίαιο περιεχόμενο, σε ιστοσελίδες chat ή κοινωνικής δικτύωσης, σε ιστοσελίδες με online παιχνίδια ή τζόγο κ.ά.

 

gallery_286955_2791_9785.jpg

 

Το Sophos Home με την τεχνολογία behavioral detection που παρακολουθεί τις εφαρμογές για κακόβουλη συμπεριφορά και τον άμεσο έλεγχο που πραγματοποιεί για να εξασφαλίσει ότι οι ιστοσελίδες που επισκέπτεστε δεν είναι κακόβουλες ή μολυσμένες, αποτελεί μία σύγχρονη λύση ασφαλείας, που αντιμετωπίζει τις σημερινές προκλήσεις και η οποία επιπλέον προσφέρει και ένα ισχυρό, νέο σύστημα διαχείρισης που έχει ειδικά σχεδιαστεί για τον home user, και είναι δωρεάν.

 

Με μία απλή εγγραφή, μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν εργαλείο προστασίας της Sophos, Sophos Home από εδώ.

 

gallery_286955_2791_72833.jpg

 

gallery_286955_2791_60788.jpg

 

Link.png Site: NSS