Η Bang & Olufsen λανσάρισε το μικρότερο σε μέγεθος ασύρματο ηχείο στη προϊοντική της γκάμα, το Beoplay M3.

Το M3 είναι ένα ασύρματο ηχείο για εσωτερικούς χώρους με εναλλάξιμο εμπρόσθιο κάλυμμα, καθιστώντας δυνατή την αλλαγή της εμφάνισής του, ώστε να ταιριάζει στο γούστο ή στον χώρο σας.
Παρά το μικρό του μέγεθος και την συμπαγή του κατασκευή, το Beoplay M3, όπως όλες οι συσκευές της Bang & Olufsen, θα ξεχωρίζει σε οποιοδήποτε χώρο και να τοποθετηθεί.

 

Σχεδιασμένο από την Cecilie Manz, το Beoplay M3 με ισχύ 40W και υποστηριζόμενο εύρος συχνοτήτων 65 – 22,000Hz ενσωματώνει εκτός από Bluetooth και dual-band WiFi 802.11a/b/g/n/ac και υποστηρίζει και streaming περιεχομένου μέσω AirPlay και Chromecast.

 

Το ηχείο έχει διαστάσεις 11 x 15 x 14 εκατοστά και το βάρος του είναι 1,46 κιλά. Η μονάδα είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, από ανοδιωμένο αλουμίνιο και από μαλλί Kvadrat, ενώ προσφέρεται και με αλουμινένιο κάλυμμα με γρίλιες.
Το Beoplay M3 συνεργάζεται άψογα με τα ηχεία Beoplay M5, A9 και A6, οπότε είναι δυνατόν το M3 να αποτελέσει μέρος κάποιου υπάρχοντος multi-room setup. Η συσκευή επίσης μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια ή μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή σε γωνία (υπάρχει και σχετική ρύθμιση/ επιλογή στο Beoplay app).

 

Στο εξωτερικό του περίβλημα υπάρχουν ρυθμιστικά για την ένταση του ήχου, ή για τις λειτουργίες standby και join, ωστόσο οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες ρυθμίσεις από το Beoplay app. Το κόστος του B&O Beoplay M3 είναι €299, με το wall mounting bracket να στοιχίζει €49 και το υφασμάτινο κάλυμμα €59 (€10 παραπάνω το αλουμινένιο).

 

 

Link.png Site: SlashGear