H Creative ανακοίνωσε την διάθεση νέων προϊόντων στην έκθεση CES 2019 τα οποία κάνουν χρήση της νέας τεχνολογίας Super X-Fi headphone holography.

Μέχρι πρόσφατα, ένα από αυτά κυκλοφορούσε μόνο στην μικρή αγορά της Σιγκαπούρης δοκιμαστικά, ωστόσο από την έκθεση CES, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα τα διαθέσει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η τεχνολογία Super X-Fi «αναπαριστά» τον τρισδιάστατο ήχο ενός τέλεια συντονισμένου πολυκάναλου surround sound συστήματος που βρίσκεται σε ένα δωμάτιο σε ένα ζευγάρι ακουστικών. Χρησιμοποιεί ένα app για να «χαρτογραφήσει» (σαρώσει) το πρόσωπο και τα αφτιά του χρήστη και αποθηκεύει τα δεδομένα σε ένα προφίλ για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου, εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στα μέτρα κάθε χρήστη. 

Το πρώτο προϊόν με τη νέα τεχνολογία της εταιρείας, ο Super X-Fi Amp (€149,99) είναι ένα dongle USB-C που συνδέεται σε οποιαδήποτε ακουστικά μέσω της υποδοχής 3.5mm. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους ακουστικά σε συνδυασμό με την τεχνολογία Super X-Fi για να έχουν μία μοναδική ακουστική εμπειρία.

IMG_20190110_094438.jpg.c4309dda73ee2d2814b5585b01095a96.jpg

Μετά την κυκλοφορία του Super X-Fi Amp στην Σιγκαπούρη, η Creative επεκτείνει το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της με τα ακουστικά Super X-Fi Air (SXFI Air, €159,99) και Super X-Fi C (SXFI Air C, €129,99) που ενσωματώνουν τον Super X-Fi UltraDSP. Τα πρώτα είναι ακουστικά Bluetooth και USB line-in ενώ τα δεύτερα είναι ένα «εισαγωγικό» (entry-level) μοντέλο ακουστικών USB line-in που απευθύνεται κατά πρώτο λόγο σε gamers.   

  • Thanks 1