Στο άκουσμα του ονόματος Dyson έρχονται στο μυαλό μας ακριβές φουτουριστικές υλοποιήσεις, τα ποιοτικά υλικά και οι καινοτομίες που ενσωματώνουν τις κάνουν να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές.

Η Dyson 360 Eye ανακοινώθηκε το 2015 και θεωρείται η καλύτερη ηλεκτρική ρομποτική σκούπα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, καθώς διαθέτει πανοραμική κάμερα 360º και ειδικούς αισθητήρων υπερύθρων με τη βοήθεια των οποίων χαρτογραφούνται τα πατώματα των δωματίων και οι θέσεις των επίπλων, διαμορφώνοντας έτσι τη βέλτιστη δυνατή πορεία για το καθάρισμα του σπιτιού - η οποία συνδυάζεται με ένα ισχυρό μοτέρ απορρόφησης (Dyson Digital Motor V2), με πολλαπλάσια ισχύ από οποιαδήποτε αντίστοιχη πρόταση και κάδο χωρίς σακούλα (χαρακτηριστικό γνώρισμα της εταιρείας).

 

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι υλοποιήσεις της Dyson θεωρούνται κορυφαίες και αυτό δεν μπορεί να μην έχει αντίκτυπο στις τιμές λιανικής πώλησης τους, καθώς για να αποκτήσετε μία Dyson 360 Eye θα χρειαστεί να καταβάλλετε 1.040 δολάρια (£800).

 

Η τιμή είναι αρκετά τσουχτερή αλλά σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, για την δημιουργία της σκούπας χρειάστηκαν 16 χρόνια έρευνας και επενδύθηκαν 47 εκατομμύρια δολάρια... οπότε ναι, εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα ακριβή, από όποια πλευρά και αν το δει κανείς.

 

Οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι για το σετάρισμα της απαιτείται η παρουσία εξειδικευμένου τεχνικού, ο οποίος μάλιστα θα σας την παραδώσει ιδιοχείρως, καθώς η πολυπλοκότητα του συστήματος σάρωσης του χώρου δεν επιτρέπει την "out-of-the-box" χρήση της. Διαθέσιμη από σήμερα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας (ΗΠΑ).

 

Link.png Site: DigitalTrends