Ξεκίνησε σύμφωνα με την Ubisoft, η παραγωγή της ταινίας Assassin's Creed που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά παιχνιδιών και η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου του 2016.

Η ταινία βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης από το 2011 τουλάχιστον, όταν και η Ubisoft ανακοίνωσε τον σχηματισμό του τμήματος Ubisoft Motion Pictures για να διατηρήσει τον δημιουργικό έλεγχο πάνω στις δημιουργίες της.

Την συμπαραγωγή έχει ανάλαβει η εταιρεία New Regency, που βρίσκεται πίσω από αρκετές πρόσφατες επιτυχίες, όπως τις 12 Years a Slave, Birdman και Gone Girl.

 

Ο CEO της Ubisoft, Yves Guillemot ανακοίνωσε τα σχετικά νέα κατά την διάρκεια των οικονομικών αποτελεσμάτων του τριμήνου λέγοντας: "Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε σήμερα ότι η New Regency έδωσε το πράσινο φως και η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει. Πρόκειται για ένα ορόσημο για το εγχείρημα και για την ομάδα μας στο Assassin's Creed".

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Justin Kurzel, με τους Adam Cooper και Bill Collage να έχουν αναλάβει την πλέον σύγχρονη έκδοση του σενάριου.

 

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Michael Fassbender (ο οποίος έχει αναλάβει και τον ρόλο του συμπαραγωγού) ενώ λέγεται ότι συμπρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει η Marion Cotillard.

 

Link.png Site: ArsTechnica