Προς το περιεχόμενο
  • Blog

ASK Honor 10: Εσείς ρωτάτε, οι Product Managers της Honor απαντούν


insomnia.gr

276 εμφανίσεις

Το Honor 10 παρουσιάστηκε στις 15 Μαίου στο Λονδίνο σε μια επιτυχημένη εκδήλωση με συμμετοχή από ολόκληρο τον κόσμο. Ακολούθησε το λανσάρισμα της συσκευής το οποίο έχει γνωρίσει και αυτό μεγάλη επιτυχία εξαιτίας συγκεκριμένων χαρακτηριστικών του Honor 10 όπως η εμφάνισή του, τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσική η πολύ καλή του τιμή,

Για όσους θέλουν να φρεσκάρουν τη μνήμη τους, διαβάστε το πρώτο hands-on που δημοσιεύτηκσε στο insomnia, και δείτε την πρώτη βιντεοπαρουσίαση.

Η Honor όμως δε σταματάει εδώ αφού θέλει να φέρει πιο κοντά το κοινό με όσους βρίσκονται πίσω από την εταιρεία. Για το λόγο αυτό υψηλόβαθμα στελέχη της Honor (senior product managers), θα δεχθούν τις ερωτήσεις σας σε ειδική εκδήλωση για το νέο Honor 10, μεταξύ των οποίως ότι έχει σχέση με τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης της συσκευής και όχι μόνο. Υπό τη μορφή ερωταπαντήσεων (Q&A), η όλη προσπάθεια θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου και θα έχει διάρκεια μίας εβδομάδας, τις οποίες και η Honor θα προσπαθήσει να απαντήσει.

Οι απαντήσεις θα δημοσιευτούν το διάστημα μεταξύ 25 και 28 Ιουνίου ενώ σύντομα θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για το που μπορεί να γίνει η υποβολή ερωτήσεων.

 

0 Σχόλια


Προτεινόμενα Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Επισκέπτης
Το άρθρο είναι κλειδωμένο και δε μπορούν να δημοσιευθούν νέα σχόλια
  • Στατιστικά μελών

    • Συνολικά μέλη
      707.262
    • Περισσότεροι συνδεδεμένοι
      11.184

    Νεότερο μέλος
    nodasnok
    Έγινε μέλος
  • Newsletter

    Θέλετε να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και προσφορές;
    Εγγραφή
  • Δημιουργία νέου...