Προς το περιεχόμενο
  • Blog

AIMAZING Journey: Νέος φωτογραφικός διαγωνισμός από την Honor και τη VisitBritain


insomnia.gr

194 εμφανίσεις

Η Honor, το κορυφαίο e-brand στην κατηγορία των smartphones, ανακοινώνει σήμερα την έναρξη ενός φωτογραφικού διαγωνισμού με τίτλο #AIMAZING JOURNEY και σε συνεργασία με την VisitBritain.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να ενθαρρύνει τη νέα γενιά των ταξιδιωτών, να διαμοιράσουν φωτογραφίες που έχουν κάνει λήψη από τους αγαπημένους τους προορισμούς.

Η συνεργασία μεταξύ της Honor και της VisitBritain, είναι η τελευταία ανακοίνωση στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του Honor 10 στις 15 Μαίου στο Λονδίνο, όταν και η Honor παρουσίασε την προωθητική ενέργεια #AIMAZING η οποία θα διαρκέσει από τον Ιούνιο έως τον Αύγουτο, προσκαλώντας κάθε χρήστη της Honor να διαμοιράσει τις προσωπικές του εμπειρίες online. Το ταξίδι ξεκινά στη Μεγάλη Βρετανία όταν και οι φίλοι της Honor θα κληθούν να διαμοιράσουν τις αγαπημένες τους ταξιδιωτικές εμπειρίες, στην επίσημη ιστοσελίδα της Honor στο Facebook αλλά και στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού της HiHonor. Η Μεγάλη Βρετανία έιναι η πρώτη στάση του διαγωνισμού πριν ξεκινήσει ένα ταξίδι αά τον κόσμο με στάσεις στη Ρωσία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Φινλανδία.

Την ίδια στιμή, η τελευταία παγκόσμια καμπάνια της VisitBritain εξερευνά το πάθος του κόσμου για τα ταξίδια και παρουσιάζει τα καλύτερα μέρη να επισκεφθείτε στη Μ. Βρετανία. Οι δύο καμπάνιες αλληλοσυμπληρώνοπνται σε αυτή την κοινή προωθητική ενέργεια, με τον κόσμο να καλείται να μοιραστεί τις εμπερίες που έχει καταγράψει με το smartphone του. Η Honor με τη σειρά της και με το νέο διαγωνισμό,  δεσμεύεται να δημιουργήσει κοινές εμπειρίες με τους χρήστες και να προσφέρει στους νικητές, εισιτήρια για τον απόμενο ταξιδιωτικό τους προορισμό.

Η κυκλοφορία του Honor 10, αποκάλυψε δύο σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά στους καταναλωτές, το πρώτο τη δεύτερη γενιά της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης που ενσωματώνεται στη λειτουργία της διπλής κάμερας ενώ η δευτερη αφορά το σχεδιασμό της συσκευής και συγκεκριμένα το 3D γυαλί στο πίσω μέρος με την ειδική επίστρωση που του επιτρέπει να παίρνει διάφορους χρωματισμούς ανάλογα με το που πέφτει ο φωτισμός.

Ο Πρόεδρος της Honor, George Zhao, δήλωσε ότι «μ' αυτό το διαγωνισμό, θέλουμε να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία σε μια νέα γενιά χρηστών smartphone και να μάθουμε τους αγαπημένους τους προορισμούς, πως ταξιδεύουν και τι προτιμούν να κάνουν σ' αυτόν μόλις φτάσουν. Επιλέξαμε τη Βρετανία για το λανσάρισμα του Honor 10 αφού αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως. Δεν υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο που να μπορείς να έχεις τόσες πολλές και διαφορετικές εμπειρίες». Από την πλευρά του ο Chief Executive της VisitBritain, Sally Balcombe δήλωσε ότι «Επιθυμούμε η Μ. Βρετανία να αποτελέσει τον προορσιμό επιλογής επισκεπτών από την Κίνα, και ο διαγωνισμός αυτός μας δίνει την τέλεια ευκαιρία να βρούμε τους χρήστες που κατέγραψαν αγαπημένες στιγμές με την κάμερα του smartphone τους».

Με περισσότερες από 1 εκατομμύριο πωλήσεις σε ένα μόλις μήνα κυκλοφορίας, η Honor θέλει να μεταφέρει την επιτυχία που συναντά στην Κίνα, αυτή τη φορά στην παγκόσμια αγορά ενώ σύμφωνα με τον George Zhao, η Honor επιθυμεί να αποτελέσει μία από τις 5 κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των smartphones μέχρι το 2020.

 

0 Σχόλια


Προτεινόμενα Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Στατιστικά μελών

    • Συνολικά μέλη
      707.273
    • Περισσότεροι συνδεδεμένοι
      11.184

    Νεότερο μέλος
    Octavius
    Έγινε μέλος
  • Newsletter

    Θέλετε να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και προσφορές;
    Εγγραφή
  • Δημιουργία νέου...