Προς το περιεχόμενο

Πώληση 27/04/2024 12:01 μμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ! Συλλεκτικό Nokia 808 PureView MEGA bundle του κουτιού με πολλά παρελκόμενα!

299 €

  • εμφανίσεις: 577
  • 4 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

Mivas (myphone)

Mivas (myphone) (27)

Μέλος από: 23/07/2015

97%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 28
  • Negative Feedback 1

Πόντοι κοινότητας: 251

ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ!!! Συλλεκτικό γνήσιο αξεσουάρ της Nokia για το 808 του κουτιού! Φορτιστής ταξιδίου (powerbank) ελάχιστα χρησιμοποιημένος σαν καινούργιος, κουτάτος με καλώδιο δεδομένων, εγχειρίδια και ζελατίνες!

 

Πωλείται ο θρυλικός βασιλιάς της φωτογραφίας της Nokia και το τελευταίο και καλύτερο Symbian, Nokia 808 PureView σε μαύρο χρώμα. Είναι με την τελευταία γνήσια έκδοση της Nokia, Symbian Belle FP2, στα ελληνικά (διαθέτει και άλλες γλώσσες). Είναι πλήρως λειτουργικό και σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Η οθόνη φοράει προστατευτικό κάλυμμα και είναι εξαρχής πλήρως προστατευμένη, ενώ το κέλυφος είναι σε αρκετά καλή κατάσταση με ελάχιστες φθορές (βλ. φωτογραφίες).

Το Nokia 808 Pureview είναι το κορυφαίο cameraphone που κατασκευάστηκε ποτέ. Περιέχει το μεγαλύτερο με διαφορά αισθητήρα (1/1,2”) στα 41,5 MP, τη στιγμή κυκλοφορίας του (και 3ο μεγαλύτερο για τα σημερινά δεδομένα) με άριστης ποιότητας σύνθετα οπτικά στοιχεία Carl Zeiss και το πιο ισχυρό φλας ξένου σε smartphone. Η πρώτη συσκευή με την εξελιγμένη τεχνολογία Pureview για υπερδειγματοληψία και λήψη άριστης ποιότητας φωτογραφιών. Διαθέτει Clearblack Amoled οθόνη για καθαρό μαύρο και τέλεια αναπαράσταση φυσικών χρωμάτων, καθώς και τη μέγιστη αντίθεση σε smartphone (~ 5000 : 1), για ορατότητα και σε δυνατό φως ημέρας, ιδανική για τέλεια λήψη φωτογραφιών. Είναι επίσης η πρώτη συσκευή με την εξελιγμένη πατέντα Nokia Rich Recording για υψηλής ποιότητας στερεοφωνική ηχογράφηση (ποιότητα studio). Είναι ακόμη η πρώτη συσκευή που υποστηρίζει την πατέντα της Nokia για εξουδετέρωση θορύβου κατά την διάρκεια μιας κλήσης με τα στερεοφωνικά μικρόφωνα (η τεχνολογία υποστηρίζεται πλέον και από ελληνικά δίκτυα τηλεφωνίας). Επίσης, υποστηρίζει επέκταση μνήμης microSD, θεωρητικά απεριόριστο χώρο αποθήκευσης (δοκιμασμένα τα 500GB λειτουργούν μια χαρά) για εφαρμογές και πολυμέσα (π.χ. υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, FHD βίντεο και υψηλής ποιότητας αρχεία μουσικής). Το Nokia 808 Pureview είναι η τελευταία και πιο εξελιγμένη συσκευή με το λειτουργικό σύστημα Symbian, γεγονός που καθιστά πλέον αυτό το «διαμάντι», το πιο συλλεκτικό κομμάτι της Nokia.

Το πακέτο περιλαμβάνει όλα τα αυθεντικά αξεσουάρ που υπήρχαν στη συσκευασία στα επίσημα καταστήματα Nokia.

- Nokia 808 PureView (μαύρο)
- Γνήσια συσκευασία Nokia 808 PureView
- Γνήσια ευρωπαϊκά εγχειρίδια Nokia 808 PureView
- Γνήσια μπαταρία Nokia BV-4D 1400mAh
- Γνήσιος Ευρωπαϊκός φοριστής Nokia
- Γνήσιο μεγάλο καλώδιο δεδομένων Nokia
- Γνήσια ακουστικά με μικρόφωνο (hands free) Nokia WH-209 headset (με αχρησιμοποίητα εξτρα μαξιλαράκια για τα ακουστικά στο σακουλάκι τους)
- Γνήσιο δερμάτινο λουράκι χειρός Nokia με χαραγμένη επιγραφή της Nokia

Επιπρόσθετα, εκτός από όλα τα γνήσια παρελκόμενα, περιλαμβάνονται και πολλά εξτρά. Συγκεκριμένα:

- Γνήσιος φορτιστής ταξιδίου Nokia portable USB charger DC-16 σαν καινούργιος του κουτιού με καλώδιο, ζελατίνες και εγχειρίδια.
- Γνήσια και άκρως δυσεύρετη θήκη Nokia CC-3046 (2η, νεότερη και τελευταία έκδοση με το άνοιγμα στο κάλυμμα της κάμερας για το ηχείο), καθώς και εξτρά, σκληρή πλάτη από μια 2η γνήσια θήκη Nokia CC-3046
- Χαρτόνι/διαφημιστικό κάλυμμα θήκης για το Nokia 808 PureView
- Καινούργιο και αχρησιμοποίητο ευέλικτο μαυροκόκκινο τρίποδο τύπου "χταπόδι" με λευκό υποδοχέα κινητού που βιδώνεται είτε οριζόντια είτε κάθετα στη βάση
- Μεγάλο καλώδιο microHDMI σε HDMI για σύνδεση με τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης της εταιρίας VHBW
- Καινούργιο και αχρησιμοποίητο προστατευτικό οθόνης Nokia 808 PureView
- Χρησιμοποιημένο προστατευτικό οθόνης Nokia 808 Pureview που έχει περασμένο στην οθόνη του.

Είναι μια από τις σπάνιες ευκαιρίες για να αποκτήσετε ένα MEGA bundle ενός άκρως συλλεκτικού διαμαντιού της Nokia και της ιστορίας των καμεροτηλεφώνων και της φωτογραφίας γενικότερα.

 

Η τιμή είναι τελική και αφορά ολόκληρο το πακέτο.


Στέλνω πανελλαδικά.

Mivas (myphone)

Mivas (myphone) (27)

Μέλος από: 23/07/2015

97%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 28
  • Negative Feedback 1

Πόντοι κοινότητας: 251

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...