Προς το περιεχόμενο

Πώληση 02/21/24 07:43 PM

ΝΕΟ

ΠΑΚΕΤΟ ''Rise of the Humans''/ ''Η εξεγερση των ανθρωπων'' - 3 παιχνιδια XBOX 360

70.00 EUR

  • εμφανίσεις: 123
  • 1 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

stelsfen

stelsfen (1)

Μέλος από: 11/11/23

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 1
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Να κοιταζετε το ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ τακτικα για να βλεπετε τις αγγελιες μου ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ οι οποιες,κατα κυριο λογο,αφορουν το XBOX 360.

2 καινουργια + 1 μεταχειρισμενα παιχνιδια ''Rise of the Humans''/''Η εξεγερση των ανθρωπων'' Xbox 360 ΟΛΑ ΜΑΖΊ σε ένα πακέτο!!Αυτες ειναι οι κανονικες τους τιμες ''μεμονωμενα''.Τα παιρνετε ΟΛΑ στην ''προνομιακη'' τιμη των 70 ευρω απο 95 ευρω!!

➡Πωλουνται ΜΟΝΟ ως πακετο!! / ΠΛΗΡΕΙΣ κ τα 3 με τα βιβλιαρακια τους μεσα!!

➡Εντος ΑΘΗΝΑΣ πωλουνται μεσω ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ με συναντηση!!
➡Εκτος ΑΘΗΝΑΣ τα μεταφορικα για δεμα κοστιζουν 6 ΕΥΡΩ (μαζι με την συσκευασια του δεματος) μεσω ΕΛΤΑ.Τα ταχυδρομικα επιβαρυνουν τον ''αγοραστη''.

1.DEUS EX - Human revolution CLASSICS (30 ΕΥΡΩ) (SEALED-Kλειστο)(Each of the 4 ending choices have three variations.This means that the game has 12 unique endings!!)

--Σε μια εποχή όπου η επιστημονική πρόοδος έχει μετατρέψει αθλητές, στρατιώτες και κατασκόπους σε πανίσχυρα ενισχυμένα όντα, κάποιος εκτελεί ένα σχέδιο για να εξασφαλίσει ότι η εξέλιξη της ανθρωπότητας θα ακολουθήσει μια συγκεκριμένη πορεία. Πρέπει να ξεσκεπάσετε αυτό το σχέδιο. Γιατί όταν πια όλοι οι άλλοι έχουν παραιτηθεί των προσπαθειών τους, οι αποφάσεις που θα πάρετε και οι επιλογές που θα κάνετε, θα είναι οι μόνοι παράγοντες που μπορούν να το ανατρέψουν.

--Ενσαρκώστε τον Adam Jensen: Παίξτε το ρόλο ενός πράκτορα με βιονικά ενισχυμένα μέλη που βρίσκεται μπλεγμένος σε μια παγκόσμια συνωμοσία σε μια εποχή κρίσιμη για την ανθρωπότητα - και για σας.

--Εξελιχθείτε: Επιλέξτε προσεκτικά μέσα από μια μεγάλη ποικιλία βιονικών σωματικών βελτιώσεων που χωρίζονται σε 4 κατηγορίες: combat (μάχη), stealth (διείσδυση) , social (κοινωνικές ικανότητες) και hacking.

--Ένα αμφίρροπο κοντινό μέλλον: Ανακαλύψτε μια εποχή μεγάλων τεχνολογικών εξελίξεων, αλλά και χάους και συνωμοσιών. Οι βιονικές βελτιώσεις του ανθρώπινου σώματος έχουν διχάσει την κοινωνία ανάμεσα σε όσους μπορούν να τις πληρώσουν και σε εκείνους που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Αντίπαλες δυνάμεις συνωμοτούν για τον έλεγχο της μοίρας της ανθρωπότητας.

--Ένα τέλειο μείγμα δράσης και role-play: Το παιχνίδι συνδυάζει με μοναδικό τρόπο αμείωτη δράση με μάχες σώμα με σώμα και ανταλλαγές πυροβολισμών, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα βιονικών βελτιώσεων καθώς και αναβαθμίσεις για τα όπλα σας. Ξεκλειδώστε νέες ικανότητες και βελτιώστε τις δεξιότητες σας στην διείσδυση, την κοινωνική δικτύωση, το hacking ή την μάχη: το παιχνίδι ανταμείβει όλα τα στυλ παιχνιδιού και προσεγγίσεων.

--Επιλογές και συνέπειες: Περάστε τις εχθρικές γραμμές πυροβολώντας ή ξεγλιστρήστε χωρίς να σας αντιληφθούν, χακάρετε συστήματα για την ανάκτηση σημαντικών πληροφοριών, ή χρησιμοποιήστε τις κοινωνικές δεξιότητές σας για να αποσπάσετε πληροφορίες από χαρακτήρες-κλειδιά.
--Υπάρχουν πάντα πολλαπλές επιλογές - Επιλέξτε το στυλ του παιχνιδιού σας.

2.CRYSIS 2 (30 ΕΥΡΩ) (SEALED-Kλειστο)
--Στη Νέα Υόρκη, οι τρομακτικοί εισβολείς προελαύνουν στους δρόμους της πόλης και ο φόβος από τον εφιάλτη που ζουν τα εκατομμύρια των κατοίκων, εξαπλώνεται με αστραπιαία ταχύτητα. Η πόλη είναι σε χάος, οι δρόμοι έχουν γεμίσει συντρίμμια και στον ορίζοντα διακρίνονται μόνο φλεγόμενοι ουρανοξύστες. Αυτή είναι η Νέα Υόρκη, όπως δεν την έχετε δει ποτέ ξανά μέχρι σήμερα!

--Για να επιβιώσετε μέσα σε αυτή τη δίνη του θανάτου απαιτείται στρατιωτική τεχνολογία πέρα από οτιδήποτε σύγχρονο έχετε δει ποτέ.
Γίνετε ένας Supersoldier, χειριστείτε την στρατιωτική τεχνολογία του μέλλοντος...το Nanosuit 2, και κάντε την ύστατη προσπάθεια για να σώσετε την ανθρωπότητα από την καταστροφή μέσα στην αστική ζούγκλα της Νέας Υόρκης.

--Eκπληκτικά γραφικά: Ζήστε την εμπειρία της αστικής ζούγκλας με κάθε λεπτομέρεια περιπλανόμενοι στους δρόμους της Νέας Υόρκης
--Αξιοθαύμαστη Τεχνητή Νοημοσύνη (AI): Τα εχθρικά όντα είναι πιο έξυπνα από ποτέ, αντιδρώντας με ταχύτητα και ρεαλισμό στις κινήσεις και τις αντιδράσεις σας.
--Νanosuit 2: Ορίστε την στρατηγική σας και διαλέξτε τον οπλισμό σας σε κάθε σας κίνηση σε αληθινό χρόνο
--Multiplayer: Bιώστε το multiplayer mode όπως μόνο η Crytek μπορεί να σας προσφέρει χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Νanosuit 2, δίνοντας απεριόριστες δυνατότητες και τρόπους για να φτάσετε στο πεδίο της μάχης.


3.THE ORANGE BOX featuring Half life 2 (35 ευρω)
--The Orange Box features 5 complete games compiled into one retail unit: Half-Life 2 and its 2 continuations, Episode 1 and Episode 2; Portal; and Team Fortress 2. All of these games use Valve's Source engine.

--Epic Storyline – Half Life 2: Episode 2 takes gamers deeper into one of the best-known stories in gaming, following the desperate struggle of Gordon Freeman against the mysterious Combine. In this episode, gamers will leave the confines of City 17 for the first time...
--Redefining Action – Portal delivers an innovative new action gaming experience. Arming players with a portal gun allowing them to create portals from one location to another with the press of a button, Portal will forever change the way that gamers interact with their environment...
--Team Fortress 2 – The long-awaited return of the legendary king of role-based online multiplayer games, Team Fortress 2 pushes the Source Engine to new heights with a daring new art style and deep multiplayer gameplay for nine distinct roles.

Το Half-Life 2: Episode Two – το δεύτερο μέρος της επικής τριλογίας της Valve προεκτείνει την βραβευμένη ιστορία, οδηγώντας τον παίκτη σε νέα μέρη έξω από την City 17.

Το παιχνίδι διαθέτει ένα πρωτοποριακό τύπο single-player mode το οποίο αναδιαμορφώνει τους κανόνες για το πως οι παίχτες προσεγγίζουν και χειρίζονται το περιβάλλον του παιχνιδιού– αρκετά παρόμοιο με αυτό του Half-Life 2 Gravity Gun όπου αναδημιουργήθηκε ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες αντιδρούν στα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω τους στο παιχνίδι.

Το Team Fortress 2 είναι μια εντελώς καινούργια έκδοση του θρυλικού τίτλου από το οποίο ξεκίνησε τα team based multiplayer παιχνιδιών δράσης. Τα νέα τολμηρά γραφικά του παιχνιδιού χαρακτηρίζουν τα πιο προηγμένα από κάθε άλλο Source-based παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Το Orange Box είναι ένα παιχνίδι που όλοι οι λάτρεις του εκπληκτικού Ηalf Life 2 πρέπει να έχουν στη συλλογή τους.

stelsfen

stelsfen (1)

Μέλος από: 11/11/23

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 1
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...